Kategoriler
Projeler

Nef Beykoz 2023’te ön satışta

Nef Beykoz İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan bir projedir. Proje isminden de anlaşılacağı gibi NEF tarafından hayata geçirilmektedir. Başarılı ve beğenilen projelere imza atan NEF’in yeni projesine ait detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje hakkında merak edilenler

Nef Beykoz toplam 220 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. Modern ve konforlu yaşam sunan projelere imza atan NEF’in aynı özelliklerde yeni projesidir. Projede 1300’den fazla konuta yer verilmesi beklenmektedir. Projede hem deniz, hem doğa manzaralı daireler planlanmaktadır. Proje alanı Beykoz’un sürekli değer kazanan bölgelerinden birinde yer almaktadır.

Nef Beykoz projesinde yer alacak daireler hakkında henüz tam bir bilgi yer almamaktadır. Ancak firmanın diğer projelerine bakarak az çok daireler hakkında bilgi sahibi olmak mümkün. Firma daha önce Nef Sapanca, Nef Bahçelievler, Nef Sancaktepe gibi sayısız başarılı çalışma ortaya çıkarmıştır. Bu projelerin ortak özellikleri merkezi konumda doğal bir yaşam sunmalarıdır. Daire özellikleri olarak ise ferah ve geniş yapılı dairelerden oluşmaktadır. Firmanın bu yeni projesinde de benzer özelliklerde dairelere yer vermesi beklenmektedir. Diğer projelerinde yer alan hem açık hem kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları da beklenen sosyal donatılar arasında yer almaktadır.

Nef Beykoz 2023’te ön satışta

Şu anda proje hakkında çok fazla detay verilmemektedir. Ödeme koşulları ve fiyatları hakkında da verilen bir bilgi yoktur. Proje ön satışlarının 2023 yılında yapılması bekleniyor. Daireler ve proje hakkında ek olarak bilgiler ön satış ile birlikte ortaya çıkacak.

Nef Beykoz hakkında bilgi almak için 444 9 633 numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca firmanın web sitesinden proje ile ilgili ilerlemeleri öğrenip ön talep aşamasında hemen harekete geçebilirsiniz. Proje hakkında detaylar belli olduğunda bizde haber olarak sitemizde yer vereceğiz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız