Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Nef düşük faizle arsa satıyor!

Nef, devletin açıkladığı ‘ilk evini’ alana kredi desteğine, sabit fiyatlı, vadeli ve düşük faizli ‘arsa’ kampanyasıyla destek verdi. Firma, satışların devam ettiği arsa projeleri Sakarya, Çanakkale, Balıkesir ve Hirfanlı’da 1 sene sabit fiyatlı, 24 ay 0,39 faizle satış kampanyası başlatmıştır. Nef, son projesi “Nef Arsa” kapsamında 1 yıl sabit, 24 ay 0 faizle kampanya başlatmıştır. Kampanya, Sakarya, Çanakkale, Balıkesir ve Hirfanlı projelerinde geçerli olacaktır. Proje tanıtıldıktan sonra Kazdağları, Eskişehir ve Ilgaz projelerinde hızla satışlar tamamlanmıştır. Projede başlangıç fiyatıysa 161 bin TL olarak belirlenmiştir. Nef, 24 ay vade 0,39 faiz oranlı kampanyasının yanı sıra banka kredili alternatif de sunmaktadır. Ayrıca  aylık 2 bin TL taksitle arsa almak da mümkün kılınmaktadır.

3,4 milyar yatırımlık yeni “Nef Arsa” projeleri geliyor

Nef’in son yapmış olduğu araştırmaya göre insanların %92’si arsanın en karlı gayrimenkul yatırımı olduğunu söylemektedir. Arsa almış yatırımcıların da %80’den çoğu yeniden arsa yatırımı yapmak istemektedir. Şirket, enflasyona karşı ev alamayan düşük ve orta gelirli kesime yenilikçi bir alternatif sunmaktadır. Ayrıca başlattığı kampanyayla hem güvenli bir yatırım hem de getiri avantajı sunmaktadır. Erden Timur, gayrimenkulün, özellikle de arsanın daha da değerli olduğu bir döneme girdiklerini vurgulamaktadır. “Şu an benim önerim, doğru yerde bulunan gayrimenkulün alınması ve eldeki gayrimenkulün de satılmaması yönündedir.

Büyük şehirlerde yaşayan ve gereğinden çok psikolojik yük taşıyan yatırımcılardan ayrıca çiftlik ve bahçe opsiyonu olarak da arsa arzı artmaktadır. Bunun dışında maliyetlerden dolayı konut fiyatları da artmaktadır. Bu gerçekler kapsamında biz ev hayali kuramayanlara fırsat sunmaktayız. Finansal veya emtia yatırımlarıyla da uzun vadede karşılaştırıldığında hep en karlı yatırımın arsa yatırımı olduğunu görmekteyiz. Bundan dolayı yapılan bütün araştırmalara göre tarihteki en kârlı yatırım arsa olmaktadır. Doğru yerde arsaya yatırım yapıp kaybedenini hiç görmedim. Bugüne kadar hep kazandırdı, bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir.” dedi.

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene Marmara ve Ege Bölgesi şehirleriyle Ankara gibi büyük şehirlerde olmak üzere 3,4 milyar liralık yeni arsa projelerini de devreye alacaklarını açıklamıştır. Ayrıca;  “Arsa ülkemizde bugüne kadar daha çok parası olanların alabileceği bir yatırım aracı olarak kabul görmüştür. Bunun başlıca sebepleri; arsa konusundaki normlara hakim olunamaması, bilgi eksikliğidir. Ayrıca güvensizlik, tapu sorunu, imar problemi, elektrik, su, yol gibi alt yapı sorunlarıdır. Aynı zamanda küçük bütçelerle yatırım yapma zorluğu idi” ifadelerini kullandı. Timur, Nef Arsa tarafında projeyi çalışırken, önce bu sorunlar çerçevesinde bağımsız kuruluşlara analizler yaptırdıklarını kaydetmiştir. “Nef olarak arsa yatırımı bizim ana işimiz olduğu için Nef Arsa tarafında da tüketiciler ve müşteriler için tüm analizleri tamamlayarak yatırım avantajı sunuyoruz. Bu sebeple bilgi eksikliğini, iş takip zorluğunu ve küçük bütçelerle yatırım yapma zorluğunu çözüyoruz.” dedi.

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız…