Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Reserve Hebil konutları hemen teslim fırsatıyla Bodrum’da yükseliyor

Nef Reserve Hebil projesinde 2 + 1 odalı, brüt 159 metrekarelik daireler vardır. Projenin hayata geçirildiği arsanın büyüklüğü yaklaşık olarak 4050 metrekare olmakla birlikte bunun 1805 metrekaresi peyzaj alanları için ayrılmıştır. Türkiye’nin en turistik yerlerinden biri olan Hebil Koyu’ndaki bu dairelerin deniz manzarası pek az konutta bulunabilecek türdendir. Ayrıca site alanındaki güvenlik, kamera sistemi ve kapalı park yeri imkanları da önemli olmaktadır.

Daire içlerinde ise ankastre beyaz eşyalar, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve yalıtımlı duvarlar mevcuttur. Son derece sağlam yapılı olan bir bölgedeki bu konutların pencereleri de yalıtımlıdır. Bununla birlikte proje alanı, deprem riski göz önüne alınarak dikkatle seçilmiş olan bir arazidir. Dolayısıyla Nef Reserve Hebil konutlarının tüm özellikleri konfor sağlamaktadır.

Proje alanı neresi olmaktadır?

Projenin hayata geçtiği yer, Muğla’nın Bodrum’unda yer alan Hebil Koyu’dur. Daireler, Türkbükü olarak bilinen bir sahil bölgesinde yükselmektedir. Denize sıfır olarak tarif edilebilecek olan proje alanı çevresinde pek çok sosyal imkan da mevcuttur.

Nef Reserve Hebil satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bodrum Türkbükü satılık ev fiyatlarının yüksek olduğu bir bölgedir. Çünkü burası hem gelişmiş hem de turistik bir bölge olmaktadır. Nef şirketi tarafından burada hayata geçirilen Nef Reserve Hebil projesi de yüksek fiyat aralığına sahiptir. 2 + 1 odalı bu daireler, en az 670.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satıştadır. Dolayısıyla konutlara Avrupa ve Amerika kıtalarından da çok yoğun talep gelmektedir. Ödeme fırsatlarını kaçırmamak ve bu müthiş konutlarda yerinizi almak için çabuk olmanız önemlidir. Daha detaylı bilgi için irtibat numarası ise 444 9 633’tür.

Ayrıca güncel proje haberleri için tıklayınız.