Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Ankara Alacaatlı’da yükseliyor

Nefes Ankara projesi, Ankara İli, Çankaya İlçesi, şehrin en gözde semti Alacaatlı’da yer almaktadır. Konut projesi modern yaşamın tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır. Yaklaşık 71 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Projede konut yaşantısı ve şehir hayatının sunduğu imkânları erişim sağlayan 6 adet konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca projede 1 adet de ticaret bloğu yer almaktadır. Böylece karma konut projesi toplam 7 bloktan oluşmaktadır.

Konforlu yaşam alanları, fonksiyonel özellikler ve estetik detaylarla dolu daireler, yüksek standartlarda yaşam kalitesi sunmak amacıyla inşa edilmiştir. Her dairenin iç mekanı, modern tasarım anlayışı ile donatılmıştır. Böylece dairelerde, şıklığı ve işlevselliği bir araya getirmektedir.

Proje Detayları neler?

Nefes Ankara Konutları projesi, toplam 70.964,89 m² inşaat alanına sahiptir. Alacaatlı konut projesi 7 bloktan meydana gelmektedir. Bu 7 bloğun bir tanesi ticari ünitelerin yer aldığı ticari bloktur. Diğer 6 tanesi ise konut bloğundan meydana gelmektedir. Yedi adet blokta ise toplam 236 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Konut projesi güvenlikli site hayatını ve aynı zamanda kent donatılarına erişimi de bünyesinde barındıran bir karma kullanım projesidir. Proje ZMK İnşaat tarafından proje hayata geçirilmektedir.

Konut projesi konut ve dükkanları içinde barındıran, karma bir proje olarak tasarlanmıştır. Nefes Ankara ferah ve konforlu, standartların üstünde büyüklüğe sahip daireler yer almaktadır. Bu projede 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks tipindeki daire seçenekleri yer almaktadır. Böylece konut projesinde toplamda 203 adet daire yer almaktadır. Projedeki konutların 104 tanesi 2+1, 24 tanesi 3+1, 46 tanesi 4+1 dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin 7 tanesi 4+1 dubleks, 22 tanesi 5+1 dubleks dairelerden oluşmaktadır.

2+1 tip daireler brüt 101.17 metrekare, 104.21 metrekare ve 122.95 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 135.73 metrekare ve 147.88 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip daireler brüt 204.19 metrekare ve 207.78 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesindeki 4+1 dubleks daireler brüt 326.63 büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca projedeki 5+1 dubleks daireler ise brüt 368.36 metrekare ve 369.25 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi

Nefes Ankara projesi, peyzaj alanlarıyla modern yaşamın gereksinimlerini, Alacaatlı’nın doğal dokusuyla buluşturmaktadır. Yaklaşık 2 bin m² peyzaj alanında site ve blok girişleri, açık misafir otoparkı, çocuk oyun alanı yer almaktadır. Ayrıca güvenlik, yeşil peyzaj alanları, ticari üniteler, çeşitli bitkiler ve su göleti yer almaktadır.

Tüm bloklarda güvenli site yaşamı sunarken, her bir bloğun peyzaj alanına direkt erişimini sağlamaktadır. Aynı zamanda büyük metrekareli dubleks dairelere, kendilerine ait teras ve bahçe alanı yer almaktadır. Böylece site yaşamı içerisinde müstakil bir ev ayrıcalığı da sunmuş olmaktadır.

Nefes Ankara Konutları projesi, konut ve ticari üniteleri içerisinde barındıran, estetik ve fonksiyonellik odaklı karma bir konut projesidir. Alacaatlı’nın doğal güzellikleriyle iç içe olan bu proje, konforlu yaşam alanları ve çevresel düzenlemeleriyle dikkat çekmektedir. Proje ulaşım kolaylığı ve çevresindeki sağlık ve eğitim kurumlarıyla da ön plana çıkmaktadır.

Ulaşım ve Çevre Özellikleri

Konut projesinde yaya yolları ile geniş açıklıklardan daha ferah ve konforlu geçişler sağlanmıştır. Ticaret mekânlarının önleri ise geniş meydanlar ve oturma-dinlenme alanları olarak tasarlanmıştır. Projede oyun parkları, oturma ve dinlenme alanları, açık alanda spor yapabilecekleri basketbol sahaları yer almaktadır.

Konut projesi Bilkent Şehir Hastanesi’ne 14 km, Güven Hastanesi’ne 5.2 km, Koru Mahallesi Metro durağına 7.5 km, Hacettepe Üniversitesi’ne 7.5 km mesafededir. Ayrıca proje Bilkent Üniversitesi’ne 10.8 km, Ufuk Üniversitesi’ne 4.5 km, Atılım Üniversitesi’ne 4.0 km mesafededir. Proje Alacaatlı, 3346. Cadde, No:37/2, Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 40312 357 01 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…