Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Hayal Evleri Bergama’da yükseliyor

Nefes Hayal Evleri projesi her şeye kolaylıkla ulaşabileceğiniz benzersiz bir konumda yer almaktadır. Konut projesi Saydem İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, mimari harikası ve konforu yeniden tanımlayarak, lüks yaşam standartlarının ötesinde bir yaşam alanı sunmaktadır.

Nefes Hayal Evleri Detayları Neler?

Stratejik bir konumda bulunan Nefes Hayal Evleri, her yere yakın olmanın eşsiz avantajını sunmaktadır. Sadece göze hitap etmekle kalmayan farklı mimari tasarımı, modern yaşam ihtiyaçlarını derinlemesine anlayan bir yaklaşımı yansıtmaktadır. Hem estetik hem de işlevsellik açısından yaşam alanlarında aradığınızı bulmanızı sağlayan özlem duyulan bir adrestir.

Sunulan Konfor ve Kolaylıklar

Nefes Hayal Evleri projesinin cazibesinin merkezinde, konfor ve dayanıklılığı garanti eden ileri bina teknolojileri ve yüksek kaliteli malzemeler yer almaktadır. Evlerinizi her zaman sıcak bir yuva haline getiren yerden ısıtma sistemi, yaşamın geleceğini salonunuza getiren akıllı ev özellikleriyle, her yönüyle konforunuz düşünülerek tasarlanmıştır. Silverline, Daikin ve Vitra gibi premium markaların kullanımı, Nefes Hayal Evleri projesinin sakinlerine vadettiği kalite taahhüdünün altını çizmektedir.

Nefes Hayal Evleri’nde Yaşam Alanları

Evlerinizin duvarlarının ötesinde, Nefes Hayal Evleri lüks dokunuşunu, rahatlama, rekreasyon ve yenilenme için tasarlanmış ortak kullanım alanlarına taşımaktadır. Günlük araç güvenliği stresini ortadan kaldıran sorunsuz otopark imkanı sunmaktadır. Ayrıca, şehir hayatının telaşından uzak, huzurlu bir kaçış sunan yüzme havuzu yer almaktadır. Bunların dışında güzel peyzajlı bahçeler sunmaktadır.

Rekreasyon ve spor alanlarının dahil edilmesi, sakinlerinin bütünsel iyilik haline olan bağlılığına işaret etmektedir. Ayrıca evinizin sadece yaşamak için bir yer değil, aynı zamanda gelişebileceğiniz bir yer olduğunu garanti etmektedir.

Tercihlerinize Uygun Özel Daireler

Nefes Hayal Evleri projesinde, her biri kişiselleştirme seçenekleri sunan çeşitli daire tipleri sunmaktadır. Bu kişiselleştirme taahhüdü, evinizin tarzınızı, ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi yansıttığından emin olunmasını sağlamaktadır. Ayrıca gerçek bir konfor ve lüks sığınağı haline gelmesini sağlamaktadır.

Sınırlı sayıda bulunan her daire, Nefes Hayal Evleri’nde özel, samimi bir yaşam tarzı vaat etmektedir. Lüks, konfor ve daha kaliteli bir yaşam tarzını değerlendiren bir topluluğun parçası olma fırsatıdır.

Nefes Hayal Evleri fiyatları ne kadar?

Farklı daire tiplerinin yer aldığı konut projesinde satışlar devam etmektedir. Satılık daire fiyatları dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 110 metrekarelik 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi İzmir İli, Bergama İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Bergama Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne yakın konumdadır. Mualla Ersezgin Ortaokulu, Özel Bergama Doğa Anadolu Lisesi’ne de yakın konumdadır. Otobüs duraklarına ve marketlere de yakın bir konumdadır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 0555 140 96 37 ve 0554 93 93 444 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…