Kategoriler
Proje Haberleri

Neşe Concept satışları devam ediyor

Neşe Concept Bursa projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde hayata geçirilmiştir. Bursa konut projesi Mehmet Ali Can İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Satılık daire tipleri ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Nilüfer konut projesi 4 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Dört adet konut bloğunda ise toplam 120 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin tamamı ise 3+1 tipindeki daireden oluşmaktadır. Ayrıca söz konusu dairelerin büyüklükleri ise net 150 metrekaredir.

Proje, Bursa şehir manzarasına hakim bir konumda yer almaktadır. Dairelerin tamamı oturuma hazır durumda ve krediye uygun olarak satışa sunulmaktadır.

Neşe Concept Kayapa projesinde yer alan sosyal donatılar arasında sauna, fitness center yer almaktadır. Ayrıca projede, site içi kafeterya, açık yüzme havuzu, site toplantı odası, çocuk oyun parkı mevcuttur.

Konut projesinde ayrıca bahçe peyzaj alanı, güvenlik kamera sistemi, 7/24 güvenlik, jeneratör yer almaktadır.

Binada 10 kişilik asansör, 60 araçlık kapalı otopark, 10 araçlık açık misafir otoparkı, kullanım suyu deposu ve hidrofor mevcuttur. Ayrıca, balkon dahil yerden ısıtma, salon ve ebeveyn yatak odası için klima alt yapı tesisatı, daire birleşim duvarlarında ses yalıtımı mevcuttur.

İnşaat sisteminde radye jeneral temel sistemi, C30 beton sınıfı, dış cephe ısı yalıtımına uygun 5 cm mantolama, çelik konstrüksiyon çatı karkası, yangın tesisatı mevcuttur.

Dairelerde holde çamaşır makinesi ve kurutma makinesi dolabı, giyinme odası, giyinme dolabı, 3’lü ankastre set, lake mobilya grubu yer almaktadır.

Neşe Concept fiyat listesi

Neşe Concept Kayapa projesinde daire fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 4 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

345 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 5 milyon 50 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Neşe Concept nerede yer almaktadır?

Konut projenin konumu da oldukça avantajlı bir bölgede yer almaktadır. Bursa konut projesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi, Nilüfer / Bursa posta adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje hemen teslim edilmektedir. Konut projesinin satış ofisi, A blok zemin katında bulunmaktadır.

Neşe Concept ile ilgili detaylı bilgi almak için 0224 413 93 63 numaralı telefondan proje ofisine ulaşabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…