Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Sancaktepe kiralık ve satılık konut fiyatları ne kadardır?

Neva Sancaktepe konutlarının hepsi 2 + 1 odaya sahiptir. Brüt olarak 110 m2 büyüklüğündeki bu konutların ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Jeneratör, su deposu, ses yalıtımı ve ısı yalıtımı özellikleri ise konforu artıran detaylardan birkaç tanesidir. Ayrıca site alanında spor salonu, kapalı yüzme havuzu, otopark ve güvenlik hizmeti vardır. Site alanında, açık havada oturmak için olanak sağlayan kamelyalar bulunur. Bununla birlikte çocuk parkı ve basketbol sahası da site konforunu yükseltmektedir.

Yalçınkayalar İnşaat tarafından yükseltilen bu konutların doğalgaz altyapısı, fiber internet altyapısı ve uydu altyapısı mevcut olmaktadır. Seramik zemin, parke zemin, çelik kapı, PVC malzemeleri ve duşakabin gibi iç mekan detayları ise en kaliteli ürünlerden meydana gelir. Ayrıca görüntülü arama ile incelenmesi mümkün olan daireler, işlek bir cadde üzerindeki konumları dolayısıyla pek çok avantaja sahiptir.

Bu konut projesi hangi bölgede hayata geçmiştir?

Yalçınkayalar İnşaat firmasının en başarılı çalışmaları arasındaki bu proje, İstanbul  – Sancaktepe’de bulunan Osmangazi Mahallesi’nde yer almaktadır. Site alanının yükselmekte olduğu cadde, Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlanan Atayolu Caddesi’dir. Konutların etrafında İbrahim Hakkı Anadolu Lisesi, Mimar Sinan İlkokulu ve Fehmi Yılmaz Sağlık Merkezi vardır. Ayrıca Mimar Sinan Camii ve Defne Çocuk Parkı da konutların karşısındaki taraftadır.

Neva Sancaktepe satılık daire fiyatları ne kadardır?

Neva Sancaktepe satılık daire seçenekleri sadece 2 + 1 dairelerden meydana gelir. Bu daireler takasa uygun olmasa da krediye uyumludur. Fiyatlar ise 455.000 – 490.000 TL arasındadır. Ayrıca kiralık dairelerin ücreti ise 1.800 – 1.850 TL arasındadır.

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.