Kategoriler
Projeler

Neva Vizör Seferihisar

Seferihisar konut projesi Neva Prestij Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Seferihisar İlçesi’nde yer almaktadır. Bunula birlikte Neva Vizör Seferihisar projesinde toplam 252 adet yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Seferihisar villa projesi toplam dokuz adet parsel üzerinde inşa edilmektedir. 73.251.216 metrekare büyüklüğe sahip dokuz adet arsa parseli üzerinde ise toplam 252 adet villa yer almaktadır. Villa projesinde yer alan 252 adet villa 3+1 tipinde tasarlanmıştır.

Neva Vizör Seferihisar projesinde yer alan villaların hepsi deniz cephelidir. Dokuz adet villanın yer aldığı projedeki her villa kendi içerisinde havuza bakmaktadır. Projede yer alan villalar brüt 106 metrekare büyüklüğe sahiptir. Seferihisar projesindeki villaların bahçe alanları ise 150 metrekare ile 250 metrekare arasında değişmektedir.

Fiyat ve ödeme seçenekleri

Konut projesinde yer alan villaların fiyatları henüz belli değildir. Fiyatlar belli olduğundan fiyat bilgileri de web sitemizde yer alacaktır. Ayrıca villa projesinde ödeme seçenekleri de belli değildir.

Neva Vizör Seferihisar konumu

Villa projesi Sığacık merkeze 4 km mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca Tepecik plajına 1,5 km, Akarca plajına ise 1 km mesafede bulunmaktadır. Ayrıca villa projesi Alaçatı – Çeşme 45 km ve Havalimanı ise de 45 km mesafede konumlanmaktadır.

Firmanın devam eden projeleri

Vn Kartal İstanbul

Neva Vizör Ayvalık

Neva Vizör Ortakent

Neva Gümüşlük

Valeron Adabükü

Gelecek olan projeler

Neva Ossium Bodrum

Neva Ayvalık Altınova

Neva Amasra Manzara Evleri

Diğer projeler için tıklayınız..