Kategoriler
Emlak Haberleri

Nevbahar Üsküdar nerede inşa ediliyor?

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen Nevbahar Üsküdar projesi, Kalyon İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Mimarsinan Mahallesi’nde konumlandırılan projede 169 adet daire ve 138 adet mağaza bulunacak.

Boğaz manzarasını gören proje, birçok konuma yakın mesafelerde hayata geçecek. Anadolu Hisarı’na 25 dakika uzaklıkta bulunan proje, aynı zamanda, Kadıköy’e 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Proje, ayrıca, karşı yakada yer alan gözde ilçelere 15 ila 20 dakikalık mesafelerde konumlandırılıyor.

Çavuşdere Caddesi’nde inşa edilen projede 2020 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Geniş balkona sahip olacak daireler, tarihi dokuya uygun mimari ve doğal malzemelerle inşa edilecek. Deniz manzarasının eşlik ettiği konutlar, akıllı ev sistemleriyle donatılacak.

Projedeki 1+1 tipindeki daireler net 45 metrekare genişliğinde inşa edilirken 4+1 tipindeki en geniş daireler ise net 146,44 metrekare genişliğine sahip olacak.

Nevbahar Üsküdar projesindeki daire fiyatları 1 milyon 200 bin liradan başlayacak. Projedeki konutların satın alımında liste fiyatının yüzde 25 oranı peşin olarak ödendiğinde uygun kredi koşulları ve taksit imkânlarının sağlandığı belirtiliyor. Taksitler ise konutlar teslim edildiğinde başlayacak. Projedeki konut seçeneklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nevbahar Üsküdar‘da sosyal donatılar

Sakinlerinin sanat atölyesinde ürettiği eserlerini sergileyebileceği Nevbahar Üsküdar projesinde Yürüş parkurları, kapalı spor salonu, geniş sinema salonları, restoranlar, kafeteryalar, mağazalar, kapalı yüzme havuzu, sauna, sanat atölyesi, çocuk oyun parkları ve PlayStation odası bulunacak.

Projede konser, söyleşi gibi etkinliklerin düzenlenmesi planlanırken projede, ayrıca, ebeveyn ve çocuklar için oyun ve öğrenme merkezi de kurulacak. Uzman eğitimciler tarafından ders verilecek Cocoon oyun ve öğrenme merkezi hakkındaki detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Proje nerede konumlandırılıyor?

Üsküdar’ın merkezî bir konumuna işaretlenen Nevbahar Üsküdar projesi, İstanbul’un gözde ilçelerine ve ulaşım ağlarına yakın mesafelerde bulunuyor. Proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Altunizade metrobüs durağına 10 dakika; Beşiktaş ve Kabataş vapur iskelelerine 10 dakika, Eminönü vapur iskelesine 20 dakika, Harem-Sirkeci arabalı vapur iskelesine 15 dakika, Ortaköy vapur iskelesine ise 15 dakikalık mesafelerde inşa ediliyor.

Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672, Doğancılar – Üsküdar / İstanbul açık adresi üzerinde inşaatına devam edilen proje hakkındaki detaylı bilgiye aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0216 404 1974