Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nevbahar Üsküdar’da yüzde 0,69 oranla ödeme

Kalyon İnşaat tarafından çalışmalarına başlanan Nevbahar Üsküdar projesinde 169 adet daire ve 138 adet mağaza yer alıyor. Önemli noktalara kolay ulaşım imkânı sunan projedeki dairelere deniz manzarası eşlik ediyor. 

Önümüzdeki haziran ayında teslimlerine başlanması beklenen projedeki satın alımlarda yüzde 10 peşinat ile yüzde 0,69 vade oranlı 120 ay taksitlerle ödeme seçeneği sunuluyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki taksitlerin ise konutun tesliminden sonra başlayacağı belirtiliyor.

Nevbahar Üsküdar‘da konut seçenekleri

Mimarsinan Mahallesi’nde konumlandırılan Nevbahar Üsküdar projesindeki 1+1 konut tipleri dışında diğer konut tiplerinin büyük balkonları bulunacak. Doğal malzemelerle inşa edilecek projede tarihi dokuya uygun mimariler yapılacak. Boğaz kenarında yer alan tarihi yalılarına konseptine sahip gölgelikli cephe tasarım, projedeki yapılarda yerini alacak.

Deniz manzarasının eşlik edeceği konutlarda akıllı ev sistemi bulunacak. Daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilecek. Dairelerin çoğunda çamaşır odası ve ebeveyn banyosu yer alacak. Bazı konutların iki adet balkonu bulunacak. 

Çavuşdere Caddesi üzerinde konumlandırılan Nevbahar Üsküdar projesindeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri net 45 metrekare genişliğinde inşa edilirken 2 oda ve 1 daire tipleri net 72,04 metrekare genişliği ile net 87,93 metrekare genişliği arasında, 3 oda ve 1 salon daire tipleri net 98,92 metrekare ile net 117,85 metrekare genişliği arasında, 4 oda ve 1 salon daire tipleri ise net 146,44 metrekare genişliği ile net 180,14 metrekare genişliği arasında tamamlanıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Projede konser, söyleşi ve benzer etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Çocuklar ve ebeveynler için oyun ve öğrenme merkezinin kurulacağı projede uzman eğitimciler çeşitli atölyelerde ders verecek. Bu merkez de çocuklar için kütüphane de bulunacak.

Site sakinlerinin eserlerini sergileyebileceği sanat atölyesine de yer verilen Nevbahar Üsküdar projesinde; yürüş parkurları, geniş sinema salonları, restoranlar, kafeteryalar, mağazalar, kapalı yüzme havuzu, sauna, sanat atölyesi, çocuk oyun parkları ve PlayStation odası yer alacak.

Proje nerede bulunuyor?

Nevbahar Üsküdar projesi; Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul açık adresinde inşa ediliyor. Projenin detaylarına “0216 404 1974” numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.