Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nevşehir Emlak Konutları daire ve ofis fiyatları

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Nevşehir Emlak Konutları projesinde yer alan 151.52 metrekare büyüklüğündeki üç oda ve bir salonlu daire tipleri, 455 bin liradan başlıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise en yüksek 575 bin liradan satılıyor.

Nevşehir Emlak Konutları ofis fiyatları

Emek Mahallesi’nde inşa edilen projede, dükkân ve ofis konut tipleri de bulunuyor. Dükkân ve ofisler en düşük 34,25 metrekare büyüklüğünden sunuluyor. Dükkân ve ofislerin büyüklüğü 917,85 metrekare değerine kadar uzanıyor.

Saatçi Hoca Caddesi’ne konumlandırılan projedeki dükkân ve ofis fiyatları 405 bin lira ile 4 milyon 454 bin lira arasında bulunuyor.

Projedeki ödeme planları neler?

Peyzaj alanına, bu alanın içerisinde çocuk oyun alanlarına yer verilen Nevşehir Emlak Konutları projesinde üç farklı ödeme alternatifi sunuluyor. Konut fiyatının tamamı peşin ödendiğinde, yüzde 25 oranında indirime gidiliyor.

Konut fiyatının yüzde 30’unun peşin olarak ödendiği takdirde geriye kalan borç, yüzde 0,95 faiz oranıyla 120 ay vadelere bölünüyor.

Nevşehir Emlak Konutları sosyal donatılar

Kapalı otoparklara yer verilen projede, elektrikli araçları şarj edecek istasyon da bulunuyor.

Projedeki bahçe alanında otomatik sulama sistemi yer alırken bahçe sulamada gri su sistemi kullanılıyor. Geri dönüşümün yapıldığı bu sistemde, su tasarrufu sağlanıyor.

Yüzde 70’i peyzaj alanına ayrılmış projede iki adet çocuk oyun alanı bulunuyor. Farklı renkteki çalı ve mevsimlik çiçek türlerine yer verilen proje, yürüyüş yollarına sahip durumda. İçerisinde süs havuzları bulunan proje alanında oturma alanları da yer alıyor.

Nevşehir’e inşa edilen projedeki kapalı yüzme havuzu, doğal aydınlatma imkânı sağlayan ışıklık ile aydınlatılıyor. Projedeki fitness salonları, soyuna odaları ve duşları baylara ve bayanlara özel olmak üzre ikiye ayrılmış durumda.

Projede, yüksek ağaçların bulunduğu küçük bir koru da yer alıyor.

Projenin konum avantajları neler?

Alışveriş merkezlerine iki dakikalık mesafede bulunan Nevşehir Emlak Konutları projesinden; Kapadokya Havaalanı 25 dakika, Nevşehir Hacı Beştaş Veli Üniversitesine Peri Bacaları’na 10 dakika sürebiliyor.

Avanosa 15 dakikalık uzaklıkta bulunan proje, Avanos’a ise 25 dakikalık mesafede yer alıyor.

Adres: Emek Mahallesi, Saatçi Hoca Caddesi, No: 81, Merkez/Nevşehir

Telefon: 444 36 55