Kategoriler
Proje Haberleri

Niagara Bingöl Yaşam Evleri satışları başladı

Niagara Bingöl Yaşam Evleri projesi akıllı ev sistemine uygun olarak tasarlanmış özel projedir. Projenin konumu Bingöl’ün Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dervişoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 blok ve 140 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipinde arakat ve bahçe katı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje son sistem teknolojiye uygun olarak inşa edilmektedir. Site içerisindeki 7 blokta toplam 140 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik arakat ve bahçe katı konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat ve bahçe katı dairelerin büyüklüğü 156 metrekaredir. 3 artı 1 arakat ve bahçe katı dairelerin büyüklüğü 179 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 arakat ve bahçe katı dairelerin büyüklüğü 213 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Her blok üzerinde her daireye özel tahsis edilmiş 9 metrekarelik alanda kamelyalar ve ortak kullanım alanına sahip mutfak ve barbekü alanı mevcuttur. Bununla birlikte çocuk oyun parkı ve spor alanı mevcuttur.

Asansör, hidrofor ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Kiler, klima, şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Niagara Bingöl Yaşam Evleri konumu hakkında

Proje, Bingöl’ün Merkez İlçesi İnalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Niagara Bingöl Yaşam Evleri fiyatları ne kadardır?

Niagara Bingöl Yaşam Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 156 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 1.253.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 306 04 84 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…