Kategoriler
Proje Haberleri

Nirvana Konutları Onikişubat satışları başladı

Nirvana Konutları Onikişubat projesi pek çok sosyal donatısı ve konforlu yaşam alanları ile ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yılmaz Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 6.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve 55 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yılmaz Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 6.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Geniş site içerisinde 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 55 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için en az 1 adet otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Nirvana Konutları Onikişubat konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çevre yolu üzerinde yer alan proje doğa manzarasına sahiptir.

Nirvana Konutları Onikişubat projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 952 46 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…