Kategoriler
Proje Haberleri

Nlive Bahçeşehir yüzde 30 peşinatlı satışlar

Nlive Bahçeşehir projesi kentin kalbinde mutlu bir aile hayatını sizler için sunuyor. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 18.500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 21 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 98 adet daire ve 6 asma kat dükkan bulunmaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı dubleks loft konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özyurtlar İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 18.500 metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Site içerisinde 21 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 98 adet daire ve 6 asma kat dükkan yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı dubleks loft konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 87 ile 135 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 162 ile 196 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 267 ile 297 metrekare arasında değişmektedir. Projenin zemin etüdü ve yapı denetimleri yapılmakta olup deprem ve yalıtım yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilmiştir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkurları, kamelya, fitness salonu, sauna ve kapalı yüzme havuzları bulunmaktadır. Bununla birlikte çocuk oyun alanları, sinema, playstation odası, barbekü alanı, kafeterya ve restoranlar yer almaktadır. Asansör, hidrofor, su deposu ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutların güvenliği çelik kapı ve görüntülü diafon sistemi ile sağlanmaktadır. Ayrıca dairelerde yangın ve duman detektörleri ile otomatik yangın söndürme sistemleri bulunmaktadır. Konutlar doğalgazlı pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre beyaz eşya yer almaktadır. Üstelik 24 saat merkezi sıcak su imkanı standart olarak sunulmaktadır. Bununla birlikte merkezi kablolu televizyon, uydu TV, fiber optik internet altyapısı mevcuttur.

Nlive Bahçeşehir konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Hoşdere-Esenyurt Yolu üzerinde inşa edilmektedir. Küçükçekmece Gölü’nün kuzeybatısında, TEM Otoyolu ile her semte rahatlıkla ulaşabilecek bir konumda yükselmektedir. Ayrıca Marmara Park AVM’ye 11 kilometre, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ne 14 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte Mall of İstanbul’a 17 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 23 kilometre mesafede yer almaktadır.

Nlive Bahçeşehir fiyatları ne kadar?

Nlive Bahçeşehir projesinde firma kendi bünyesinde yüzde 30 peşinat ile yüzde 0 faizli 24 ay vade seçeneği sunmaktadır. Brüt 87 ile 127 metrekare arasında olan 2 artı 1 daireler 2.700.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 162 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.030.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 552 388 05 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…