Kategoriler
Proje Haberleri

North Point Rezidans satışları başladı

North Point Rezidans projesi lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asil Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde akrilik mutfak dolapları bulunmaktadır. Banyolarım içerisinde ise banyo dolabı ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra derzli laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

North Point Rezidans konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Bostancı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde market, hastane, sağlık ocağı, eczane, cami ve okullar bulunmaktadır. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

North Point Rezidans fiyatları ne kadardır?

North Point Rezidans projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 170 89 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…