Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül İstanbul satışları devam ediyor

Ödül İstanbul projesi rahat ve konforlu bir yaşamın anahtarını kullanıcılarını sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İhtişamı ile göz dolduran projede 41 katlı 5 blok ve toplam 2.683 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler farklı seçeneklere sahip olmakla birlikte 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan, modern mimarisi ile dikkat çeken projede 41 katlı 5 blok ve toplam 2.683 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler farklı seçeneklere sahip olmakla birlikte 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise 64 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Görüntülü diafon sistemi, acil çıkış sistemi, güvenlikli giriş ve araç tanıma sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte vale parking ve özel olarak tasarlanmış misafir otoparkı yer almaktadır.

Projede yetişkinler için rahat kullanabilecekleri rahat sosyal alanlar bulunmaktadır. Amfi tiyatro, fitness salonu, sauna, buhar odası, hamam, masaj odası ve açık yüzme havuzu mevcuttur. Bununla birlikte kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, koşu ve yürüyüş parkurları yer almaktadır. Projede çocuklar için özel olarak tasarlanmış alanlar da dikkat çekmektedir. İçerisinde çocuk yüzme havuzu, oyun alanları ve oyun parkları yer almaktadır. Daire iç tasarımında kullanılan ürünler ise birinci sınıf malzeme kalitesine sahiptir. Mutfak, banyo ve diğer odalar lüks ve modern bir tasarıma sahiptir.

Ödül İstanbul konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Gökevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje Beylükdüzü gibi sürekli gelişen ve konut projeleri açısından önemli bir yere sahip olan semtte yer almaktadır. Metrobüs, metro, ulaşım yolları, havalimanı ve toplu taşıma gibi tüm olanaklara yakın konumdadır. Ayrıca proje kreş, lise, ortaokul, anaokulu, ilkokul, sağlık ocağı ve hastanelere yakın mesafede yer almaktadır. Sosyal alanlar açısından da oldukça zengin bir bölgede yükselmektedir. Bununla birlikte söz konusu proje market, kuaför, restoran, kuru temizleme, kafe ve bar, alışveriş merkezi gibi mekanlara yakın konumdadır.

Ödül İstanbul fiyatları ne kadar?

Ödül İstanbul projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.399.999 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 212 699 13 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…