Kategoriler
Proje Haberleri

Ona 211 Beşevler avantajlı satışları devam ediyor

Ona 211 Beşevler konut projesi avantajlı satışlar ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Ona İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde yükselen 2 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ona İnşaat güvencesi ile ayrıcalıklı bir yaşam sunan projede her biri 8 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 192 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 133 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde çocuk oyun parkı ve spor salonu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bloklar asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak, ebeveyn banyosu, duşakabin, giyinme odası, çamaşır odası, gömme dolap, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Fiber internet altyapısı mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ona 211 Beşevler konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda olan proje yeşil alan ve şehir manzarasına hakimdir. Yakın konumda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Anayol ve caddeye yakın konumda olan proje metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına da yakın mesafede yer almaktadır.

Ona 211 Beşevler fiyatları ne kadardır?

Ona 211 Beşevler projesinde banka kredisine uygun avantajlı satışlar yapılmaktadır. Brüt 192 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.559.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 908 00 80 ya da 0 (533) 393 63 48 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…