Kategoriler
Proje Haberleri

Öniz Yaşam Konutları kat mülkiyetli tapu hazır

Öniz Yaşam Konutları alışılagelmiş apartman tipi konut projelerine ve villa projelerine alternatif olarak inşa edilmektedir. Her iki yapının avantajları tek bir projede harmanlayarak tasarlanmıştır. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ASM Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ASM Grup güvencesi ile yükselen proje apartman tipi ve villa projelerine alternatif olarak inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villa konseptinde yapılar yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 497 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 350 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Blokları bodrum katta birleştiren 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik aracınızı park ettikten sonra konutlara direkt giriş imkanı sağlanmaktadır. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanları ve peyzaj düzenlemesi yer almaktadır. Bununla birlikte her villaya özel bahçe alanları bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dış mekan mutfakları ile teras kullanım alanları projeyi özel yapan özellikler arasındadır.

Öniz Yaşam Konutları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Öniz Yaşam Konutları fiyatları ne kadardır?

Öniz Yaşam Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 497 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 7.699.000 TL ile 8.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (554) 854 73 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…