Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Onyx Ankara sıfır faiz fırsatıyla satışta

Onyx Ankara konut projesi Ankara İli, Sincan İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Altaş Elektrik İnşaat A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Satışların başladığı konut projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinde kişiye özel ödeme planları fırsatı da sunulmaktadır. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Proje teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Sincan konut projesi Ayaş Ankara Bulvarı üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu arsa alanı üzerinde hayata geçirilen konut projesi 3 etaptan meydana gelmektedir. Konut projesindeki konut blokları 5 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Üç etaptan meydana gelen projenin 1. etabında toplam 353 adet konut yer almaktadır. 2. etabında toplam 311 adet konuta yer verilmektedir. Ayrıca 3. etabında ise toplam 218 adet daire yer almaktadır. Böylece konut projesinde toplam 882 adet konut yer almaktadır.

Dairelerin dışında konut projesinde ticari üniteler de yer almaktadır.  1. etapta toplam 85 adet ticari ünite yer almaktadır. 2. etapta toplam 52 adet ticari ünite yer almaktadır. Ayrıca 3. etapta ise toplam 45 adet ticari ünite yer almaktadır.

Konut projesinde iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. 1. etapta 126 adet 2+1 daire, 227 adet 1+1 daire yer almaktadır. 2. etapta 110 adet 2+1 daire, 201 adet 1+1 daire yer almaktadır. Ayrıca 3. etap ise 80 adet 2+1 daire ve 138 adet 1+1 daire yer almaktadır. Projedeki konut bloklarının zemin katlarında ticari üniteler yer almaktadır.

Ankara konut projesinde meydanlar, geniş peyzaj alanları, süs havuzları ve sosyal alanlar da yer almaktadır. Sosyal alanlar ise spor salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve kapalı otopark yer almaktadır.

Onyx Ankara ödeme seçenekleri neler?

Konut projesinde 30 ay vade ve yüzde sıfır faiz imkanı sunulmaktadır.  Ayrıca konut projesinde kişiye özel ödeme planları da fırsat olarak sunulmaktadır. 1+1 tip dairelere 39 bin TL aylık taksit ödeyerek sahip olmak mümkündür. 2+1 tip dairelere aylık 59 bin TL taksit ödeyerek daire sahibi olmak mümkündür.

Onyx Ankara teslim tarihi ne zaman?

Konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca konut projesinin 2025 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Onyx Ankara projesi 5 katlı yatay mimarisi ve kaliteli kaplama malzemeleri kullanılmaya özen gösterilmiştir. Proje şehrin merkezinde, kalabalıktan uzak bir şekilde yer almaktadır. Ayrıca modern daire seçenekleriyle tüm ihtiyaçların karşılanabileceği bir bölgede yer almaktadır.

Onyx Ankara nerede yer almaktadır?

Konut projesi Sincan Devlet Hastanesi’nin hemen yanı başında, Harikalar Diyarı’na ise yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Fatih Stadyumu yanında, Ayaş Ankara Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Sinan Şamil Sam Spor Kompleksi’ne ve Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri’ne de proje yakın bir konumda yer almaktadır. Proje Gökçek Mahallesi, Ayaş Ankara Yolu Bulvarı, No: 366 Sincan / Ankara adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 700 00 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…