Kategoriler
Proje Haberleri

Optimist Residence Fikirtepe’de yükseliyor

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe semtinde, Mist İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Optimist Residence projesi, 13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

550 konut ve 56 ticari üniteden oluşan projede, 1+0’dan 4+1’e kadar konut tipleri mevcut. Konut büyüklüklerinin 56 metrekare ila 166 metrekare arasında değiştiği projenin Aralık 2019’da sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Konut fiyatlarının 361 bin TL’den başladığı projede, 24 aydan 60 aya varan faizsiz vadelendirmeler yapılabiliyor. Ayrıca 120 aylık 0.98 faiz oranlı vadelendirmelerle konut sahibi olabilmek de mümkün.

Projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, kreş, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, yürüyüş parkuru, süs havuzu, güneşlenme terası, masa tenisi ve bilardo gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Marmaray ve Kadıköy-Kartal metrosunun kesişme noktası Ayrılık Çeşmesi durağına 150 metre, Uzunçayır metrobüs ve Ünalan metro kesişim noktasına 200 metreuzaklıkta bulunan Optimist Residence projesi, Fikirtepe Mah. Yıldırım Sok. No: 40 Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 30 67

“Optimist Residence Fikirtepe’de yükseliyor” için bir yanıt

Yıldırım sokaktan ayrılıkçeşmesine 150 metre denmiş ama google haritalara göre 2 kilometre gözüküyor.

Yorumlar kapatıldı.