Kategoriler
Proje Haberleri

Ormanada proje fiyatları

Yeşilliklerin içinde bir hayat, sakin ve ılık bir hava… Ormanı ayaklarınızın altına seren eşsiz bir proje, ‘Ormanada’ sektörde adından söz ettiren firmanın yaratıcılığıyla aramızda yer alıyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından yaratılan bu şık yapılar, Boğaz ve Maslak gibi önemli yerlere sadece 15 dakikalık bir mesafede sizleri beklemekte. Eğer kendinize yenilenmek için söz verdiyseniz zaman kaybetmeyin zira satışlar yüksek oranda tamamlandı!

Ormanada Projesi özellikleri nelerdir?

A konut segmentli hemen teslim ile sahip olabileceğiniz bu yapılar 3 katlı villalardan oluşmaktadır. İçinde barındırdığı toplam 243 daire aynı zamanda sizler için kalabalık arkadaş grupları barındırıyor. Kendi arasında beş bölüme ayrılan projede her bir bölüme farklı isimler verildi. Adameydan, Adamekan, Adabostan, Adaçarşı ve Adakoru isimleri kolaylıkla zihninizin bir köşesinde olacaktır.

Ev sahipleri arasında ünlü komedyen Cem Yılmaz’ında olduğu büyük bir çevreye sahip olmak çok kolay. Birbirinden ayrı zevkler gözetilerek oluşturulan 5 farklı villa tipi ve 16 farklı tipte ev sizlerin zevkine sunuldu. 2 oda 1 salon dairelerin bile 170 metrekareden başladığı bu eşsiz yapılar 2 bin 200 dolardan kiracı bulmaktadır.

Projede alıcıya sağlanan imkanlar nelerdir?

Birçok projede olduğu gibi yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiş yapılarda ayrıca su deposu, jeneratör, hidrofor ve asansör bulunmaktadır. Her konutta ayırt etmeksizin alıcısını ankastre beyaz eşya, ebeveynlere ayrılmış banyo ve giyinme odası, teras, balkon, özel yüzme havuzu, alarm sistemleri, depo karşılamaktadır. Isınma merkezi sistemden yarar sağladığı gibi villalarda ısı pay ölçerler bulunuyor.

Kafe, restoran, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı otopark, yürüyüş parkı, güneşlenme terası, vitamin var, kameralı ve 7/24 güvenlik hizmeti başta olmak üzere pek çok şekilde bu projeden yarar sağlayabilirsiniz.

Proje fiyatları nelerdir?

Başlangıç fiyatını 6 milyon TL olarak belirlerken bu rakam tercihlerinize göre 9 milyon TL’yi bulabiliyor.

Detaylı bilgi için:

0212 201 59 30