Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ormanköy Çekmeköy projesindeki dükkânlara 120 ay vade

Ormanköy Çekmeköy projesindeki mağaza ve dükkânlar için ön talep toplanmaya başlandı. Ülkenin temalı ilk açık hava çarşısındaki ticari üniteler için 120 ay vadeli ödeme planı oluşturuluyor.

DAP Yapı ile Eltes İnşaat’ın ortaklaşa imzasının bulunduğu proje, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Proje kapsamında 70 adet ticari ünite kuruluyor. Dükkân ve mağazalar ise 68 metrekare büyüklüğü ile 450 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Ormanköy Çekmeköy projesi nerede?

Söz konusu mağaza ve dükkânlar, çoğu bağlantı ağlarına yakınlığıyla çalışan ve iş yeri sahipleri için kolay ulaşım imkânı sunuyor.  Metro istasyonuna 2 dakikalık, Kuzey Çevreyolu Bağlantıları 5 dakikalık, Yavuz Sultan Selim Köprüsü 7 dakikalık, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 15 dakikalık, İstanbul Havalimanı da 35 dakikalık mesafede bulunuyor.

Ataşehir’e 10 dakikada ulaşılabilen proje alanından Levent ve Maslak ise 20’şer dakika sürebiliyor.

Potansiyel müşteri sayısı: 2 milyon

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ticari alanlarının etki alanının 2 milyon potansiyel müşteriyi kapsadığını belirtti. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, Ticari ünitelerin yer aldığı Alemdağ Caddesi’nin önümüzdeki dönemde de bir numaralı çekim merkezi olduğunu sürdüreceğini kaydetti.

Başkan Yılmaz, konu hakkında “Alemdağ Caddesi, son yıllarda ciddi bir insan trafiğine sahne oluyor. Bu açıdan bakıldığında, Ormanköy Çarşı çatısı altındaki ticari üniteler, özellikle yatırımcılar ve perakende sektörü açısından büyük potansiyel taşıyor. Özellikle beyaz yakalı ve alım gücü yüksek bir kesimin yaşadığı bu bölge, nitelikli göç alması ve genç bir nüfusa hitap etmesi nedenleriyle de önümüzdeki dönemin bir numaralı çekim merkezi olmayı sürdürecek.” açıklamalarında bulundu.

Ormanköy Çekmeköy projesinin satış ofisi

Söz konusu projenin alanı “Güngören, Turgut Özal Cd. No:2, 34788 – Çekmeköy/İstanbul” adresinde bulunuyor. Projenin satış ofisinin telefon hattına “+90(216) 500 49 00” numarası üzerinden ulaşılabiliyor.

Dap Yapı WhatsApp Hattı: +904449327

Dap Yapı Çağrı Merkezi: 444 9 327