Kategoriler
Proje Haberleri

Özak Doa Göktürk satışları devam ediyor

İnşaat sektörünün köklü yapımcı firması Özak GYO, doğayla modern yaşamı buluşturan eşsiz bir projeyi daha hayata geçirmektedir. Firma yeni projesi Özak Doa Göktürk projesini hayata geçirmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Ayrıca proje Göktürk’ün huzur dolu atmosferinde, özgün mimari ve doğa ile uyumlu tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

Özak Doa Göktürk Detayları ve Özellikleri

Göktürk konut projesi, 10 bin 500 metrekare büyüklüğündeki bir arazi alanı üzerine inşa edilmektedir. 10 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen konut projesinde toplam 67 adet konut yer almaktadır. Her detayında doğayı hissedeceğiniz bu özel alanda, 3+1, 3.5+1, 4+1, 4.5+1 ve 5.5+1 penthouse seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca konutların büyüklükleri 198.12 metrekare ile 600.15 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde 3+1 tip daireler brüt 198.12 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 bahçe dubleks daireler brüt 370.64 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3.5+1 tip daireler brüt 219.07 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

İstanbul konut projesinde 4+1 tip daireler brüt 363.10 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4.5+1 tip daireler brüt 276.47 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 5.5+1 tip daireler brüt 600.15 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Her dairede bulunan balkon, teras veya bahçe, İstanbul’un nadir yeşil alanlarından birinde, ormanlarla çevrili bir yaşamın ayrıcalığını sunmaktadır.

Özak Doa Göktürk Fiyatları ve Ödeme Planı

Özak Doa Göktürk projesindeki dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Satılık daire fiyatları ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cephesine göre değişmektedir. Ancak konut projesinde satılık daire fiyatları belli olmamıştır. Ayrıca konut projesinde ödeme planı da belli değildir. Fiyat ve ödeme planı hakkında detaylı bilgi için 0212 473 88 88 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Özak Doa Göktürk projesindeki ödeme planı ise esnek ve müşteri odaklıdır. Detaylı bilgi için projenin satış ofisine başvurabilirsiniz.

Konum ve Teslim Tarihi

Özak Doa Göktürk projesi, İstanbul, Eyüpsultan’ın prestijli bölgesinde, Göktürk Merkez Mahallesi’nde İstanbul Caddesi, No:30 adresinde yer almaktadır. Konut projesine ulaşım oldukça kolaydır. Havalimanına 10 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika, İkitelli’ye ise 20 dakikada mesafede yer almaktadır.

Göktürk konut projesi, prestijli okullara 4 dakika, sağlık merkezlerine 5 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca, metro istasyonuna 5 dakika, Göktürk Tabiat Parkı’na 2 dakika mesafede yer almaktadır. Kemerburgaz Kent Ormanı’na ise 7 dakika mesafede bulunmaktadır.

Özak Doa Göktürk projesinin 2025 yılı ilk aylarında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Sonuç olarak İstanbul’un gözde yaşam alanı Göktürk’te, doğa ile modern yaşamın mükemmel bir buluşması olan Özak Doa Göktürk projesi, hak sahiplerine hayal ettiği yaşamı sunmaktadır. Her detayı özenle tasarlanmış bu projede, doğanın ve şehrin tadını bir arada çıkarmak mümkündür.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 473 88 88 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version