Kategoriler
Proje Haberleri

Öztep Halise Sultan Evleri teslime hazırlanıyor

Öztep Halise Sultan Evleri konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Adana Sarıçam İlçesinde yükselen proje Öztep İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi üzerindeki 5 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Öztep Halise Sultan Evleri modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yangın ve hırsız alarmı, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi donanımlara yer verilmiştir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik sosyal alan bulunmaktadır. Bu alan içerisinde havuz, otopark ve yeşil alan yer almaktadır. Ayrıca proje kapsamında kamera sistemi, otopark, kapıcı, güvenlik gibi olanaklara da yer verilmiştir. Adana Sarıçam konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 160 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir.

Öztep Halise Sultan Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Öztep Halise Sultan Evleri konut projesi, Sarışam’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 160-175 metrekare alanlara sahip 2+1 tip daireler 600 bin TL,

190 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca her cephe ve her konumda daireler bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0322 346 80 15 ve 0549 346 80 15 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…