Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Palladium Cadde projesinde 2 farklı ödeme planı

Nidapark Küçükyalı projesinin site alanı içerisine konumlandırılan Palladium Cadde, 2 farklı ödeme seçeneğiyle sunuluyor. Caddenin birinci etabında yer alan ticari ünitelerin satın alımı için ilk ödeme seçeneğinde 60 ay vade farksız plan oluşturuluyor. Maltepe’de yer alan projedeki bu ödeme seçeneği için ünite fiyatının yüzde 15’i peşin olarak isteniyor.

İkinci ödeme planındaysa verilecek yüzde 20 oranındaki peşinata karşılık kalan borç, yüzde 0,79 oranlı 120 ay süren vadeye bölünüyor. Satın alımlar sonrasındaki ödemelerse ikinci yıldan itibaren başlıyor. Taksitler, senetle oluşturulurken  dosya masrafı alınmıyor.

Ayrıca, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından çalışmalarına başlatılan projedeki satın alımlarda hayat sigortası da istenmiyor.

Palladium Cadde projesinde neler var?

Planlamalara göre 350 metre uzunluğunda olacak ve içine 82 adet ticari üniteyi alacak Palladium Cadde üzerinde ünlü markalar, popüler restoran, kafeler ve oyun alanları hizmet verecek. Halka açık olacak Cadde, kolay ulaşım imkânı da sunacak.

Anadolu Yakası’nda inşa edilen Nidapark Küçükyalı’nın içinde metro bağlantısına yer verilirken söz konusu Cadde, Bostancı İskelesi’ne 3 kilometrelik mesafede; Minibüs Yolu üzerinde bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakikada gidilebilen projeye hem çalışanlar hem de alışveriş yapmak isteyenler için ulaşım kolay olacak.

Söz konusu olan Caddenin Anadolu Yakası üzerinde cazibe merkezinin olması bekleniyor.  Konuyla ilgili Milliyet gazetesine konuşan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Bu sebeple satışını öne çekerek 1. fazının satışlarına çıkma kararı aldık. Özellikle cadde mağazacılığına duyulan ihtiyaç buranın önemini artırdı.” dedi.

Projenin satış ofisi nerede bulunuyor?

Palladium Cadde projesindeki ticari üniteler için satış ofisi,  “Çınar Mahallesi, Rıfkı Tongsir Caddesi, No: 113, Maltepe / İstanbul” açık adresinde bulunuyor. Telefonla bilgi edinmek isteyenler de Tahincioğlu Gayrimenkul’ün çağrı merkezini arayabiliyor.

Projede imzasının bulunduğu Tahincioğlu’nun çağrı merkezineyse “444 4 846” numarasından ulaşılabiliyor.