Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Luxury Kuşadası konutları adının hakkını veriyor

Panorama Luxury Kuşadası projesi, Özsubaşı Mimarlık – İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Deniz manzarasına sahip olan bu lüks konutların fiyat değeri oldukça yüksektir. Bununla birlikte projenin kalitesi ve konutların rahatlığı apaçık bir durumdadır. Yaklaşık olarak 9.000 metrekare yüzölçümüne sahip bir arsada yükselen 21 lüks villanın oda sayısı ise 4 + 1’dir. Bu villalar brüt 385, net 280 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca konutlarda 4 farklı banyo mevcuttur. Konut sakinlerine huzurlu ve güvenli bir yaşam imkanı sunan bu villaların müstakil bahçesi bulunur.

Bahçelerdeki açık yüzme havuzları 45 metrekare büyüklüğündedir. Bununla birlikte tüm villaların bodrum katında sauna, hamam, spor odası ve çamaşır odası olarak kullanılmaya müsait bölümler vardır. Akıllı ev sistemi, üst düzey ısı – ses yalıtımı, ADSL altyapısı ve geniş teras gibi özellikler de villalara değer katmaktadır. Elektrikli panjur sistemi, Lake kaplı banyo hiltonları ve damperli camdan üretilmiş duşakabinler ise oldukça kalitelidir.

Bu villaların konumu neresidir?

Bu villalar, Aydın ilinin Kuşadası ilçesinde bulunan Atatürk Caddesi’nde yükselmektedir. Proje alanının civarında Soğucak Ortaokulu, Soğucak Köyü Sağlık Evi, Orchid Villas, Yayla Evleri ve Mehtap Sitesi mevcuttur. Ayrıca kıyı bölgesi de çok yakındadır.

Panorama Luxury Kuşadası satılık villa fiyatları ne kadardır?

Lüks özelliklere ve güzel bir konuma sahip olan bu villalar krediye uygun olarak satıştadır. Bununla birlikte takas yöntemi de kullanıma açıktır. Panorama Luxury Kuşadası satılık villa fiyatları ise en az 3.490.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca satılık villalar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, şu numaraya ulaşabilir:

  • 0 533 260 47 81

En doğru ve güncel proje haberlerini takip etmek için buraya tıklamanız yeterlidir.