Kategoriler
Proje Haberleri

Park Evleri Kars satışları başladı

Park Evleri Kars projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kent Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 116 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 97 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare ile 155 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare ile 130 metrekare arasında olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, kamelyalar ve yeşil alan bulunmaktadır. Proje birinci sınıf kaliteli malzemeler ve işçilik ile inşa edilmektedir. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Dairelerde çift banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra zeminler derzli laminat parke uygulanmaktadır. Antre ve koridorda ayak aydınlatma sensörleri bulunmaktadır.

Park Evleri Kars konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kars’ın Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Hastane, emniyet, kolej, okullar bölgesi, kreş ve adliyeye yürüme mesafesindedir. Ayrıca havaalanı yakın mesafede yer almaktadır.

Park Evleri Kars projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 315.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 140 ile 155 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 360.000 TL ile 470.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 461 54 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…