Kategoriler
Projeler

Park Ova Evleri Keçiören’de yükseliyor

Park Ova Evleri Ankara Keçiören’de bulunan bir konut projesidir. İnşaat aşamasında olan proje Sevinçler Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Modern, geniş ve ferah dairelerin yer aldığı proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri ve büyüklükleri hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Park Ova Evleri, toplam 16.252 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu inşaat alanı üzerinde 16 kat olarak yükselen bloklarda toplam 89 adet daire bulunmaktadır. Daireler geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. 4 oda 1 salon olan dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış günlerinde oturmak için geniş olarak hazırlanmıştır. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrı tasarlanmaktadır. Dairelerde bir adet ortak kullanım bir adet de ebeveyn kullanımı için banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Konutlar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Hırsız ve yangın için özel alarm sistemi vardır. Ayrıca yangın için özel yangın merdiveni de bulunmaktadır. Binalarda katlara iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır.

Park Ova Evleri projesinde araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark alanı bulunmaktadır. Bunlara ek olarak özel misafir otoparkı da mevcuttur. Site içinde güvenlik için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri vardır. Site içinde spor yapmak için basketbol sahası, futbol sahası, spor salonu, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocukların da güvenle eğlenmesi ve spor yapması için çocuk parkı bulunmaktadır.

Park Ova Evleri fiyatları ne kadar?

Proje merkezden uzak olmayan bir konumdadır. Yakınlarında ilkokul, ortaokul, lise, eczane, market, hastane, pazar gibi önemli yerler bulunmaktadır. Projedeki 4 oda 1 salon daireler 189 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 2 milyon 990 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. İnşaat aşamasında olan proje teslim tarihi kapsamında Aralık 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Park Ova Evleri dairelerinin fiyatları zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatlar ve uygun ödeme koşulları hakkında detayları firmanın kendisinden alabilirsiniz. Firma ile iletişime geçmek için 0532 489 24 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numaradan proje ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız…