Kategoriler
Proje Haberleri

Park Panorama Bornova satışa çıkıyor

Park Panorama Bornova konut projesi Asil Öztürk İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İzmir’in Bornova İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde yer alan projede 2 blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 9-11 katlı 2 blok ve toplam 56 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 177 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 232 ile 234 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için otomatik geçiş sistemli 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Elektrikli araç şarj istasyonu ve kapalı otoparkta araç yıkama bölümü bulunmaktadır.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde spa merkezi, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve jakuzi bulunmaktadır. Spa resepsiyon ve işletme hizmeti, kapalı yüzme havuz bakım ve kontrol hizmeti ile peyzaj ve dıș sosyal alanlar bakım hizmeti sağlanmaktadır. Bununla birlikte site içi resepsiyon, karşılama ve concierge hizmeti ve teknik servis hizmeti bulunmaktadır. Tam otomasyonlu ve otomatik temizlemeli çöp kutu mevcuttur. Ayrıca asansör sistemi ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Dairelerin ısınma ve sıcak su ihtiyacı için merkezi sistem doğal gazlı kombi ve boyler sistemi yer almaktadır.

Park Panorama Bornova konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Bornova İlçesi Erzene Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Park Panorama Bornova projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik projenin garantör bankaları Vakıfbank ve Garanti Bankası olmaktadır. Ancak konutların fiyatları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen süreçte tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 232 341 62 63 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…