Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park Residence Cadde’de 60 ay sıfır faizle

Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul ili, Göztepe ilçesi, Bağdat Caddesi’nde hayata geçirilen Park Residences Cadde projesinde 60 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

2023 yılına kadar toplam 60 ay vade ile satışa sunulan dairelere kampanya süresince sabit TL fiyatları ve yüzde sıfır faiz ile sahip olabiliyorsunuz.

44 katlı 4 bloktan meydana gelen Park Residence Cadde projesi 44 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor.

Park Residences Cadde projesi Bağdat Caddesi’nde İstanbul’un gözde marinalarından Kalamış Marina’nın da projenin hemen yanında yer alıyor.

Park Residences Cadde projesinde 102 metrekareden 690 metrekareye kadar değişen farklı büyüklüklerdeki iki çeşit 1+1, 2+1, iki çeşit 3+1, 4+1 ve penthouse daire seçenekleri yer alıyor.

Projede fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, güvenlik, açık yüzme havuzu, çocuk oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor.

Tel: 0216 504 18 80

Tasinmazhaber.Com