Kategoriler
Projeler

Prime Oran

Prime Oran Ankara Çankaya’da yer alan bir projedir. Dema Konut A.Ş. & Altaş Elektrik / İnşaat A.Ş. ortak projesidir. İnşaat aşamasında olan projenin satışları başlamış durumdadır. Ön satış avantajları ile satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Prime Oran farklı büyüklüklerde daireler ve işyerlerinden oluşmaktadır. 6 dikey 3 yatay olmak üzere toplam 9 bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklarda 31 adet mağaza, 1214 adet konut bulunmaktadır. Bölgenin en geniş alana yayılan projelerinden birisidir. Daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin tümü için balkon planlanmaktadır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturmak için müsait olarak hazırlanmaktadır. Modern ve lüks yaşamın kapılarını açan konutlar her zevke uygun olarak tasarlanmaktadır.

Prime Oran dairelerine iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir. Kışın ısınmak için dairelerde merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark hazırlanmaktadır. Bu otopark alanlarında ayrıca misafir araçları için de özel alanlar hazırlanmaktadır.

Prime Oran sosyal donatıları ve dairelerin büyüklükleri

Proje sosyal alanlar olarak da geniş yere sahiptir. Projede kişisel bakım ve güzellik için buhar odası, sauna ve hamam bulunmaktadır. Bunların dışında özel fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu da projenin özellikleri arasında bulunmaktadır.

Prime Oran daireleri farklı büyüklüklerde yer almaktadır. Bu dairelerden 2 oda 1 salon olanları 100 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. 3 oda 1 salon olanları 145 metrekare ile 175 metrekare arasında değişen büyüklüktedir. 4 oda 1 salon daireler 170 metrekare ile 290 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Son olarak ise 6 oda 1 salon olan geniş daireler 345 metrekare ile 350 metrekare genişliğinde tasarlanmaktadır.

Proje daireleri şu anda inşaat aşamasındadır. Dairelerin anahtar tesliminin 2025 yılının ikinci çeyreği olması beklenmektedir. Şu anda satışları başlayan daireler ön satışın avantajlı fiyatlarına sahiptir. Daireler, fiyatları ve ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 33 18 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız..