Kategoriler
Emlak Haberleri Gündem

Pro-Tech ürünlerinin gayrimenkul sektörüne katkıları

Teknolojideki gelişmelerle beraber gelen dijital dönüşümler Gayrimenkul sektörünü de etkiliyor. Pro-Tech ürünleri konut sakinlerine hem daha sağlıklı ortam ve işlerini kolaylaştıran özellikler sunuyor hem de satıcı ile alıcı arasındaki iletişimi sağlıyor. Teknolojinin getirdiği teknolojik inovasyonlar neler?

Denetim, vergi ve danışmanlık hizmeti sunan KPMG araştırmasına göre Pro-Tech ürünleri ile gelen talep gören inovasyonlar, daha az maliyetle daha verimliliği; daha fazla verimliliğin ise daha fazla müşteri memnuniyeti getirdiği belirtiliyor.

Bazı işlemler saniyeler içinde dijital olarak yönetilerek daha az maliyetle yüksek kalite ve yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak mümkün durumda. Böylece daha fazla veriye daha fazla verimlilik alınabiliyor.

Zaman ve mekândan bağımsız olarak seçenek yaratan inovasyonlar daha çok iş yerleri ilgi görüyor. Ofis alanları mekândan bağımsız olarak bir saatliğine, bir haftalığına ya da 10 yıllığına kiralanabiliyor. Yeniliklere dahil olan başka bir konu ise iş yerlerinin iç kısmı. Dijital dönüşümlerin ofis hayatına yansıması çalışma ortamlarını iyileştiriyor.

Akıllı teknolojiye sahip sensörler; akıllı ev sistemlerin ve akıllı aydınlatmanın, sıcaklık kontrol kolaylığının yanı sıra temiz hava dolaşımının sağlanması çalışanların ve müşteri memnuniyetini sağlıyor. Bunların yanı sıra dijital yenilikler yapının inşaatında da çeşitli kolaylıklar sağlıyor.

Teknolojik yeniliklerin getirdiği nesnelerin interneti denilen, teknolojilerin birbirine İnternet ağı üzerinden bağlı olması daha verimli, kullanıcı dostu ve sürdürülebilir yapıları sağlıyor. Nesnelerin interneti adı verilen ağın gayrimenkul sektörüne girmesiyle beraber akıllı ısıtma sistemleri, güvenlik, aydınlatma kontrolü gibi özellikler yeni binaların çoğunda bulunuyor.

Akıllı ev sistemleri hakkındaki detaylara buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Pro-Tech ile ilgili ürünlerle beraber İnşaat teknolojisi son zamanlarda önemli değişiklikler kaydetti. Üç boyutlu baskı, çok fonksiyonlu boya, özel araç istasyonları yeni yapılara giren trendlerin birkaçını oluştururken bu yenlikler daha düşük maliyetle daha fazla verimlilik sağlıyor.