Kategoriler
Proje Haberleri

Quantum Loft Antalya satışları başladı

Quantum Loft Antalya projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alabaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 32 adet daire ve 8 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler konsept olarak ultra lüks 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daire olarak tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam 2.800 metrekarelik alan üzerinde 32 adet daire ve 8 adet iş yeri bulunmaktadır. Üstelik bu daireler konsept olarak ultra lüks 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daire olarak tasarlanmıştır. 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler benzersiz mimari ile minimal ve lüks yaşamın bütün ayrıcalıklarını sunmaktadır. Ayrıca dubleks daireler deniz ve doğa manzaralıdır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca araç giriş ve çıkışları elektronik bariyerli kumanda ile kontrol edilmektedir.

Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, pool bar, duşluk ve soyunnma kabini, kapalı fitness salonu, kapalı çocuk kreş alanı, evcil hayvan barınakları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte basketbol sahası, yürüyüş yolları, kamelyalar, yeşil alan ve zengin peyzaj donatıları yer almaktadır. Projede her daireye özel 60 metrekarelik peyzaj alanı bulunmaktadır. Çift asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemli olup ısıtma petekleri konulacaktır. Bununla birlikte isteğe bağlı olarak klima alt yapısı ile iç ve dış ünite imkanı sunulacaktır.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci sınıf mutfak dolapları ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde birinci sınıf banyo dolapları, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Üstelik çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Quantum Loft Antalya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje, dünyaca ünlü otellere ve Lara Plajlarına çok yakın bir lokasyonda konumlandırılmıştır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Antalya Şehir Merkezine 3 kilometre, Kemer-Alanya Çevreyoluna 2 kilometre uzaklıktadır. Bütün toplu taşıma araçlarına yakın konumda yer almaktadır. Ayrıca projedeki iş yerleri kurumsal hizmet veren mağazalardan oluşmakta olup tüm ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlanmıştır.

Quantum Loft Antalya fiyatları ne kadardır?

Quantum Loft Antalya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.390.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 2.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 170 59 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…