Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Rams Beyond İstanbul ödül aldı

Rams Beyond İstanbul projesi, “En İyi Karma Kullanım Geliştirme” ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü olan International Property Awards organizasyonu tarafından verilmiştir. Organizasyonda gayrimenkul alanında en iyi projeler değerlendirilmiştir.

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde RAMS Türkiye Projeleri Parlıyor

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) töreni, dünyanın dört bir yanından yüzlerce projenin katılımıyla Londra Savoy Oteli’nde gerçekleştirilmiştir. Bu törende, gayrimenkul sektörünün en başarılı projeleri seçilmiştir. Ayrıca değerlendirme, 70 kişilik sektör uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından yapılmıştır.

Rams Beyond İstanbul, bu törende 2023-2024 sezonunda “Türkiye’nin En İyi Karma Kullanım Geliştirme” ödülünü kazanmıştır. Proje ayrıca 5 yıldızı da kazanmıştır. Ayrıca, “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Geliştirme” ödülüne de layık görülmüştür. Bu proje RAMS Türkiye’nin dayanıklılık ve kaliteyi ön planda tuttuğu 4. projesidir.

Hattat Holding İş Birliği ile Rams Beyond İstanbul

Hattat Holding iş birliği ile geliştirilen konut projesi, hem ulusal hem de uluslararası arenadaki projeler arasından sıyrılarak en prestijli ödülleri kazanmıştır. RAMS Türkiye, bu proje ile kazandığı ödüllerin dışında, ayrıca Rams City Haliç projesiyle de  ödül kazanmıştır. Firma bu proje ile de “Türkiye’nin En İyi Karma Kullanım Mimarisi” ödülünü kazanmıştır.

Rams Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül’den Açıklama

Rams Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül, kazandıkları ödüllerle ilgili olarak açıklamalarda bulunmuştur. Bülbül, “Yenilikçi ve fonksiyonel bir yaklaşımla, tasarımını ve mimari uygulamasını Dome+Partners’ın üstlendiği Beyond İstanbul ve Rams City Haliç projelerimiz ile dünya çapında kabul gören bu önemli ödülleri kazandığımız için mutluluk duyuyoruz. Attığımız her adımda, şehrin mimarisine ve insanların yaşamlarına değer katmaya devam edeceğiz.” demiştir.

Ödüllü Mimari ile Lüks ve Konforun Buluştuğu Rams Beyond İstanbul

RAMS Beyond İstanbul projesi İstanbul’un en merkezi yerlerinden biri, Maslak’ta yer almaktadır. Maslak’ta Büyükdere Caddesi üzerinde yer almaktadır. Konut projesi, çelik konstrüksiyon yapısı, geniş ve ferah daireleri, estetik mimari ve tasarımı ile lüks ve konforun birleştiği bir yaşam alanı sunmaktadır.

Ayrıca İstanbul konut projesi Dome+Partners imzası taşımaktadır. Konut projesi bünyesinde paylaşımlı çalışma ve kültür sanat alanları bulundurmaktadır. Projede ayrıca panoramik seyir terası, seçkin dünya markalarının yer alacağı ticari mekanlar yer almaktadır. Michelin yıldızlı restoran, sonsuzluk havuzu ve heliport gibi kullanım alanları projede ayrıca yer almaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…