Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Garden Bahçelievler lansmana özel indirim fırsatıyla satışta

Rams Garden Bahçelievler projesi İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi’nde yer almaktadır. söz konusu konut projesi Rams Global firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi lansman dönemine özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Lansman dönemine özel indirim fırsatı ve sıfır faiz ile konut sahibi olma fırsatı projede sunulan fırsatlar arasında yer almaktadır. Projede lansmana özel fırsatlar neler? Ne zaman proje teslim edilecek, daire özellikleri neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında yer verilmektedir.

Proje özellikleri neler?

Rams Garden Bahçelievler projesi 74 bin 500 metrekare toplam proje alanına sahiptir. Konut projesinde 33 bin metrekarelik alan ise yeşil alana ayrılmış durumdadır.

Bahçelievler konut projesinde toplam 796 adet konut yer almaktadır. Bu konutların detaylarına baktığımızda projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerinin yer aldığı görülmektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise daire tipine göre değişmektedir.

Konut projesi içerisinde meskenlerin dışında 210 metrekare uzunluğa sahip gölet öne çıkmaktadır. Ayrıca projede koşu ve yürüyüş parkuru gibi özellikler de yer almaktadır. Söz konusu projede her daireye ortalama 94.5 metrekare yeşil alan düşmektedir.

Bahçelievler konut projesine entegre 42 bin 300 metrekare büyüklüğe sahip koru alanı yer almaktadır. Bu koru alanı dairelerin balkonlarından görülecek şekilde planlanmaktadır. Ayrıca alışveriş caddesi de proje içerisinde yer alan bazı özelliklerdendir.

Rams Garden Bahçelievler projesinde daire ulaşım açısından asansör sistemi yer almaktadır. Ayrıca araç parkı için kapalı otopark projede yer almaktadır. Güvenliğin sağlanması açısından ise kameralı 7/24 güvenlik sistemleri de projede bulunmaktadır. almaktadır.

Rams Garden Bahçelievler ödeme planı nasıl?

Bahçelievler konut projesinde lansman dönemine özel fırsatlar yer almaktadır. Bu kapsamda bakıldığından en önemli fırsatlardan biri yüzde 20 indirim yapılmış olmasıdır. Ayrıca konut projesinde 120 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Bunların dışında 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı da diğer bir ödeme planı olarak sunulmaktadır.

Peki konut projesi ne zaman teslim edilecek? Doğaya komşu bir yaşamın sunulduğu konut projesinin teslim tarihi olarak ise 2024 yılı Eylül ayı olarak belirlenmiştir.

Rams Garden Bahçelievler nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İstanbul, Bahçelievler’deki Efes Pilsen arsası üzerinde yer almaktadır. Rams Global firması tarafından hayata geçirilen proje aynı zamanda Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Konut projesi İstanbul Havalimanı2na 34 dakika Tem otoyoluna ise 14 dakika mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca FSM köprüsüne 25 dakika, Levent’e 22 dakika, Taksim’e de 25 dakika mesafede yer almaktadır.

Konut projesinin web sitesinde yer alan formu doldurarak ön bilgilendirme talebi oluşmaktadır. Böylece proje detayları belli oldukça ya da kampanyalar oldukça bilgilendirme alabilirsiniz. 

Rams Garden Bahçelievler reklam filmi

Söz konusu konut projesi hakkında detay almak için 444 47 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

“Rams Garden Bahçelievler lansmana özel indirim fırsatıyla satışta” için 4 yanıt

Yorumlar kapatıldı.