Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Garden Bahçelievler peşinde yüzde 20 indirim fırsatı

Rams Garden Bahçelievler projesi İstanbul’un tam ortasında, Bahçelievler’de doğa ile şehrin kucaklaştığı bir konumda yer almaktadır. Konut projesi Rams Türkiye firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu benzersiz proje, 11 adet konut bloğu yer almaktadır. Projede 29 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Bu konut bloklarında ise 796 daire yer almaktadır. İşte bu konut projesinin detayları…

Projenin özellikleri neler?

Rams Garden Bahçelievler projesi 116 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. 116 bin metrekarelik alan üzerinde ise 8 ile 13 arası katlı toplam 11 adet konut bloğu bulunmaktadır. 11 adet konut bloğunda ise farklı tip ve büyüklüklerde 976 adet konut bulunmaktadır. Daire tipleri ve büyüklükleri hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 10 bin metrekarelik ticari alan yer almaktadır.

Daire Seçenekleri neler?

Konut projesinde dört farklı daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire seçeneklerini incelediğimizde 2+1 dairelerin büyüklükleri 120 m² – 153 m² arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler 151 m² – 213 m² arasında değişen büyüklükte tasarlanmıştır. 4+1 tip daireler 238 m² – 248 m² arasında değişen büyüklükte tasarlanmıştır. Ayrıca 5+1 tip daireler ise 251 m² büyüklükte tasarlanmıştır. Konut projesinde daireler termostatlı yerden ısınma sistemi ise ısınacaktır.

Konforlu Yaşam Alanları

Konut projesinde sosyal alanlar yer almaktadır. Çocuk oyun alanı, toplantı salonları, sinema, playstation odaları yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde Misafir odası ve yoga salonu da yer almaktadır.

Rams Garden Bahçelievler projesinde ayrıca bisiklet parkuru, 210 metre gölet, hobi bahçeleri, çim amfi yer almaktadır. Ayrıca açık hava sineması, koru alanı, yoga ve feng shuı bahçesi, oyun alanları ve palmiye adası yer almaktadır.

Yeşil ve Doğal Yaşam

Konut projesi 42 bin 300 metrekarelik koru alanı ile çevrili olup yürüme mesafesinde yer almaktadır. Böylece şehirden çıkmadan tertemiz orman havası ile konforlu bir yaşam sunmaktadır. Koruda yükselen oksijenle her daim zinde kalmak mümkündür. Ayrıca projenin tam ortasında 210 metre büyüklüğe sahip biyolojik gölet yer almaktadır. 17. yüzyıla dayanan tarihi bir çeşme ve 200 yıllık çınar ağacı ile tarihe komşu bir yaşam vaat etmektedir.

Rams Garden Bahçelievler nerede yer almaktadır?

Söz konusu konut projesi İstanbul, Bahçelievler ilçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde yer almaktadır. Mehmet Akif Caddesi, Şehit İbrahim Koparır Caddesi ve Aydınerler Caddesi’nin çevrelediği bölgede yer almaktadır. Konut projesinin 2024 yılının 3. çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 444 47 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız