Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Garden ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı

Rams Garden Bahçelievler projesi Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Söz konusu proje, ön lansman kampanyası ile satışa çıktı. 2 ile 4 Eylül arasında gerçekleşen ön lansmanda, 5.000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etmiştir. RAMS Global, 5 ülkede 10’dan fazla kentte 4.000.000 metrekareye yakın proje alanına imza atmıştır. Üstelik şirket, dünyadaki 83., Türkiye’deki 4. projesi olan Rams Garden projesini İstanbullularla buluşturmuştur.

Yer aldığı konumu ile kentteki insana ulaşabileceği en üst düzey yeşili ve bahçe hayatını sunan proje yoğun talep görmüştür. Söz konusu konut projesi, toplam 75 bin metrekare büyüklüğe sahip alan içerisinde inşa edilmektedir. Proje 33.000 metrekarelik yeşil alanı ile Bahçelievler’in en değerli arsası üzerinde yükselmektedir. Ayrıca proje kapsamında 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar çeşitli konut seçenekleri mevcuttur.

Rams Garden inşaat sektörüne can suyu getirdi

RAMS Global CEO’su Faruk Bülbül, gösterilen yoğun talep ile ilgili görüşlerini aktarmıştır. Bülbül; “Ortalama 1 sene önce gerek iş yapış tarzımız gerek ise de finansman gücümüzle Türkiye’de de inşaat sektörünün geleceğine ışık tutmak için kolları sıvadığımızı dile getirmiştik. Türkiye’ye olan güvenimizin ve sektöre getirdiğimiz yeniliklerin en yakın örneği Quattro İstanbul olmuştur. Ayrıca şimdi de RAMS Garden’ın bu kadar büyük ilgi görmesi olmuştur. Rams Garden, tabiri caiz ise küçülen ve arz-talep dengesi bozulan inşaat sektörüne can suyu getirdi.1-2 gün gibi az bir süre içerisinde gösterilen bu yoğun ilgiden oldukça mutluyuz. Türkiye’ye olan inancımız ve yakın zamanda başlayacak olanlarla toplam 60 milyar TL proje bedeli ve 10.000 kişilik istihdam yaratacağız.” şeklinde konuştu.

Kişi başına düşen yeşil alan İstanbul ortalamasının sekiz katı

Proje içerisinde, 796 adet daire yer almaktadır. Üstelik 210 metre uzunluğunda göletin haricinde bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru da bulunmaktadır. Projenin yanı başında bulunan 42.300 metrekarelik koru alanı da RAMS Garden’da hayatı yeşil alanla buluşturmaktadır. İstanbul’da ortalama kişi başına düşen yeşil alan miktarı 13,25 metrekare olmaktadır. Bununla birlikte yanı başındaki koru ve RAMS Garden projesinde dahil bu rakam 94,5 metrekareyi buluyor.

Rams Garden, RAMS’ın aktif 18 şantiyesinden biri

Proje, RAMS’ın dünya genelinde Türkiye, Dubai, Tayland, Moskova, Kazakistan ile aktif 18 şantiyesinden biri olmaktadır. Ayrıca 1.100 metrekare sosyal tesis, kapalı spor salonu gibi sosyal alanlar da mevcuttur. Bugüne kadar 20.000’den fazla konutu teslim eden RAMS Global, ilerleyen 4 yıl içerisinde Türkiye’de ortalama 9.000 evi sahipleriyle buluşturmayı hedefliyor.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…