Kategoriler
Proje Haberleri

Resisto Kumsal projesinde denize sıfır daireler lansman fiyatlarıyla

Resisto İnşaat farkıyla satışta olan Resisto Kumsal projesinde denize sıfır daireler 2021 yılı Ağustos ayında teslim edilmek üzere lansman fiyatları üzerinden satışa çıktı. Projede ödeme seçenekleri neler? Projede daireler kışın da kullanıma uygun mu? Proje konumu merkezi mi?

Resisto Kumsal daire seçenekleri

Tekirdağ konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks tip daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesinde brüt 60, net ise 48 metrekarelik 1+1 tip daireler yer almaktadır. Proje kapsamındaki brüt 85 net ise 72 metrekare genişliğe sahip 2+1 tip daireler mevcut. Projede daireler 3 katlı bina içerisinde yer alıyor ve yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor. Denize ve kumsala sıfır konumdaki lüks konutlar Kumbağ Gündal mevkiinde konumlu. Yaz ve kış kullanıma uygun durumdaki daireler ultra lüks tasarıma sahip. Konforunuzu önceleyen projede 1. sınıf kaliteli malzemeler ve led spot aydınlatmalar mevcut. Bununla birlikte klima, üçlü ankastre ve cam balkona sahip daireler 1. kalite duşa kabin ve gömme rezervuar ile kaliteli banyo dolabını da içeriyor. Projede ayrıca ara kat 3+1 daire, bahçe kat 60 metrekare bahçeye sahip 2+1 daire, ara kat ve üst kat 2+1 daireler de mevcut.

Resisto Kumsal sosyal olanakları

Projede bahçe katında yer alan daireler kendine ait bahçe kullanım alanına sahip ve sitenin kendi açık otoparkı mevcut durumda. Ayrıca proje konum olarak da markete ve hastaneye yakın konumda yer alıyor. Şehir merkezine yakın durumdaki projede daireler denize sıfır olmasıyla dikkat çekiyor.

Projede daire fiyatları

Konut projesinde yer alan brüt 60 metrekarelik 1+1 tip daireler 360 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projede yer alan brüt 85 metrekarelik 2+1 daireler 420 bin TL fiyat üzerinden satışta. 22 daireden oluşan proje 2021 Ağustos ayında anahtar teslim olacak şekilde devam ediyor. Projede daire tipi ve özelliklerine göre fiyatlar atış gösteriyor. Ayrıca projede ödeme yöntemi olarak takas da tercih edebilirsiniz. Ayrıca proje konut kredisine uygun kapsamda yer alıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 835 5981 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…