Kategoriler
Proje Haberleri

Ritim Premium Çanakkale satışları devam ediyor

Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Esenler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Çalışkanlar Beton firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje farklı geniş ve ferah daireleri ile dikkat çekmektedir. Ritim Premium Çanakkale konut projesi %95 oranında tamamlanmış ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çanakkale konut projesi Esenler Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi geniş ve ferah bahçeli dairelerden oluşmaktadır. Daire içleri fiber internet, ısıcam, çamaşır odası, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelip toplam 120 adet daireden oluşmaktadır.

Proje kapsamında kapalı otopark, yürüyüş yolu, çocuk alanı gibi olanaklar da yer almaktadır. Ritim Premium Çanakkale konut projesinde dairelerin tanıtımı yapılmış olup, projede iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler 104 metrekare ve 156 metrekare büyüklüklere sahiptir.

Ritim Premium Çanakkale Fiyatları Ne Kadar?

Çanakkale konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları lansmana özel fırsatlar ile devam etmektedir. Dairelerin fiyatları ise daire tipine ve daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

104 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 685 bin TL,

Brüt 156 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Çanakkale Merkez, Esenler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje hastane, okul, market, ana yol gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0286 213 49 85 ve 0533 491 84 37 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…