Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Panorama Konakları satışları başladı

Royal Panorama Konakları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eviz Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 38.000 metrekarelik arsa üzerinde toplam 230 adet daire bulunmaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 normal konut ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

38.000 metrekarelik arsa üzerinde toplam 230 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 normal konut ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 168 metrekare ile 300 metrekare arasında değişmektedir. Daireler güney cepheli olup her katta sadece 2 daire bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Konut projesi, birinci sınıf kalitesi ve çok geniş sosyal donatılarıyla dikkat çekmektedir. 12.000 metrekarelik sosyal tesis içerisinde çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, spor alanları ve daha birçok faaliyet alanları yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra konutlar kapalı mutfak, doğalgaz, yerden ısıtmalı olup her detayında birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır.

Royal Panorama Konakları fiyatları ne kadar?

Royal Panorama Konakları projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Brüt 168 ile 300 metrekare arasında olan 3 artı 1 konutların fiyatı 2 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Royal Panorama Konakları nerede yer alıyor?

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Değirmendere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje, Kuşadası’nın en güzel panoramik deniz manzarasına sahip noktasında yükselmektedir. Projenin teslim tarihi Aralık 2021 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 622 24 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Royal Panorama Konakları satışları başladı” için bir yanıt

Merhaba
3+1dairelerin m2 ve fiyat artı projenin üzerinde bilgi alma imkanım olursa sevinirim toplam 6 ile 8 daire ilgimi çekmekte

Yorumlar kapatıldı.