Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Su Residence satışları başladı

Safir Su Residence projesi merkezi lokasyonu ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özalp Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve 90 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özalp Mühendislik İnşaat firması ile tasarlanan proje 8.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 90 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 237 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Lake mutfak dolabı, giyinme odası, Serigrafi baskılı menteşeli duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her daireye özel 10 metrekarelik kiler odası bulunmaktadır. Üstelik özel tasarım led avize ve aplikler kullanılmıştır.

Safir Su Residence konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi Kümbet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Millet bahçesi karşısında Ceyhan Nehri yanında konumlandırılmıştır. Çarşıya ve Pınarbaşı’na 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Safir Su Residence fiyatları ne kadar?

Safir Su Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 237 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca araç, arsa ve daire takası yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 258 07 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…