Kategoriler
Proje Haberleri

Sapphire Hill Kurtköy satışları devam ediyor

Sapphire Hill Kurtköy projesi her ihtiyaca uygun yaşam alanları ve zengin donanımı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hane Konut, Akpınar İnşaat ve Balkan İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. 13.011 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 blok ve toplam 336 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 20 adet ticari ünite mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hane Konut, Akpınar İnşaat ve Balkan İnşaat ortaklığı ile geliştirilen proje 13.011 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve toplam 336 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Bununla birlikte projede 20 adet ticari ünite mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanları bulunmaktadır. Üstelik projede geniş ve ferah yeşil alanlar yer almaktadır.

Sapphire Hill Kurtköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Kurtköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Üstelik Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, Marmara Denizi ve daha birçok önemli noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Sapphire Hill Kurtköy fiyatları ne kadar?

Sapphire Hill Kurtköy projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 238 20 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…