Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Saylak Doğa yüzde 50 peşin kalanı teslimde

Saylak Doğa projesi Saylak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 10 katlı 2 blok ve 80 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Saylak İnşaat güvencesi ile yükselen projesinde 10 katlı 2 blok yükselmektedir. Bloklar 80 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu dairelerin tamamı 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte projede ısı camla kapalı olan balkon 5’inci bir oda olarak sayılıyor. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 138 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlar birinci sınıf malzeme kalitesi ile donatılmıştır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Konutlarda çift banyo ve 3 adet tuvalet mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Saylak Doğa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu bölgenin en ferah noktasında yükselmektedir. Üstelik sosyal olanaklara kolay ulaşım sağlanmaktadır. Bununla birlikte market, park ve okul 15 ile 20 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Saylak Doğa projesinde 20 konuta özel yüzde 50 peşinat, kalan konut bedeli teslime kadar taksit yapılmamaktadır. Projenin teslim tarihi ise firma tarafından 30 Ağustos 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 231 59 96 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…