Kategoriler
Proje Haberleri

Sedef Konakları satışlara devam ediyor

Keleşoğlu Holding adını taşıyan Sedef Villaları projesi İstanbul’a değer katmaya devam ediyor. İkiden fazla daire seçeneklerinin ve hizmetin yüksek olduğu konut projesi, anahtar teslimiyle müşterilerini beklemektedir. Marina evleri konseptinin devamı niteliğini taşıyan proje, özel tasarımını görücüye açtı.

Proje özellikleri nelerdir?

Sedef Villaları’nda sizler bekleyen iki katlı konutların toplam 22 adet dairesi bulunmaktadır. Dubleks yapılarda isteğe göre şekillendirebileceğiniz kendinize ait bahçeleri; denizin göz dolduran maviliğini ve kokusunu doyasıya yaşayabileceğiniz bir konumda sizleri karşılıyor.

Aynı zamanda yatırımcılar için önemli fırsatlar arasında gözüken bu proje, aileler için son derece uygundur. Isı yalıtımlı evler, kapalı ve açık havuzu ile geniş sosyal alanlara sahiptir. Lokasyonunu İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu Sahil’de seçen proje Avrupa yakasına renk katıyor.

İsteğe bağlı geniş balkonlarda günü karşılayabilir, manzaranın tadını alabilirsiniz. Ayrıca 7/24 aktif güvenlik hizmetiyle sakin ve huzur bir aradadır. Sosyal donatılardan kafe ve restoranlara yakınlığı sizi sosyal yaşamın içinde beslemeye devam eder.

Konut seçenekleri nelerdir?

Tasarımını Kraft Mimarlık’ın üstlendiği Sedef Konakları etabında, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon apartman dairesi seçenekleri mevcut olmakla birlikte; 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon lüks villalar da alıcısına anahtar teslim etmeyi bekliyor.

4 oda 1 salon konutların boyutları 208,16 metrekare ve 369 metrekare arasında değişim göstermektedir.

Midclubs ayağınızın altına seriliyor

İstanbul’un en prestijli spor ve yaşam kulübü olarak tanımlanan Midclubs, aktif yaşamı hayat tarzı olarak benimseyenlere oldukça yakındır. İçerisinde barındırdığı açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, vitamin bar, masa tenisi, tenis kortu, sinema odası, squash ve PlaStation odaları ile geniş bir hizmet alanına sahiptir.

Detaylı Bilgi İçin:

90 (212) 850 22 99