Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Deniz Kartal satışları devam ediyor

Şehr-i Deniz Kartal orta ve üst gelir grubuna hitap eden eşsiz bir konut projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu proje Demkay Yapı ve Almara İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. 6.359 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 176 adet daire ile 4 adet villa bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Villalar ise ikiz villa olarak tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Demkay Yapı ve Almara İnşaat ortaklığı ile geliştirilen proje 6.359 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 22 katlı 2 blok, toplam 176 adet daire ve 4 adet villa yer almaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik daireler 3 tip daire seçeneği ve 8 farklı tipte kat planına sahiptir. Villalar ise ikiz villa olarak tasarlanmıştır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 72 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 ile 176 metrekare arasında değişmektedir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin yüzde 80’lik bölümünü yeşil alanlar oluşturmaktadır. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna çocuk oyun parkı, spor tesisleri gibi pek çok faaliyet alanı bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Şehr-i Deniz Kartal konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje isminden de anlaşılacağı gibi şehri deniz ile birleştiren bir konumda yükselmektedir. Ayrıca blokların oldukça yüksek olması sebebiyle, üst katlardaki konutların deniz manzarasına sahiptir. Burçin Yazan Hatıra Ormanı’nın birkaç yüz metre güneyinde yer almaktadır. Yakacık metro durağı 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca yakın çevresi içerisinde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Hastanesi ve birçok eğitim kurumu yer almaktadır.

Şehr-i Deniz Kartal fiyatları ne kadar?

Şehr-i Deniz Kartal projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Konut fiyatları henüz belirtilmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 216 466 21 65 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…