Kategoriler
Projeler

Şehr-i Mahra satışları Kayseri’de devam ediyor

Şehr-i Mahra Kayseri’de yer alan bir projedir. Eviniz hazinenizdir sloganı ile yola çıkılan projenin 2024 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanmaktadır. İBF İnşaat tarafından hayata geçirilen proje daire ve ticari alanlardan oluşmaktadır. Yemyeşil vadi ile yan yana olan proje ve daire mimarisi detaylarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve mimari özellikleri

Şehr-i Mahra Kayseri Talas mevkiinde yer almaktadır. Üç ayrı adada 5 blok şeklinde yükselen projede hem konut hem ticari alanlar mevcuttur. Proje dahilinde 8 ticari alan ve 199 konut bulunmaktadır. Daireler 2+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerdedir. 2+1 olarak tasarlanan dairelerin brüt kullanım alanı 135 metrekare, 4+1 olan dairelerin 215 metrekaredir. 3+1 daireler iki farklı şekilde tasarlanmaktadır. Bunlardan 3+1 olanların brüt kullanım alanı 175 metrekare, 3,5+1 olanların ise 190 metrekaredir. Dairelerin her birinde salon, oturma odası, ortak banyo, ebeveyn banyosu, ebeveyn yatak odası bulunmaktadır. Dairelerin tümünde yaz kış temiz hava almak için balkonlar tasarlanmaktadır.

Şehr-i Mahra projesinde araçların park edilmesi için açık otopark bulunmaktadır. Bu otopark site içerisindeki daireler ve iş yerlerine yetecek kadar büyüktür. Site içerisinde çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca dinlenme ve sohbet yerleri olarak kamelyalar da projede yer almaktadır.

Şehr-i Mahra projesi diğer özellikleri ve satışları

Proje yeşil bir vadinin yanı başında doğa ile iç içe bir alanda yer almaktadır. Şehrin karmaşasından uzak temiz havalı bir alanda olan evlerde balkona çıkıp güzel manzarayı izlemek mümkün. Yemyeşil bir alanda kurulan konutlardan kent merkezine ya da önemli yerlere ulaşım kolaydır. Timuçin Caddesi üzerinde yer alan proje alanından özel araç ile ulaşım avantajlıdır. Ayrıca tramvaya 700 metre uzaklıkta yer almasından dolayı toplu ulaşım kullanımı için de avantajlı bir konumdadır.

Şehr-i Mahra projesinde fiyatlar hakkında net bir bilgi yer almamaktadır. Fiyatlar ve verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için irtibat telefonlarını arayabilirsiniz. Projenin iletişim numaraları 444 91 38 ve 0542 423 1 423’tür. Firmanın sitesinden başvuru formu doldurarak da bilgi talep edebilirsiniz. Firmanın internet sitesi ise ibf.com.tr dir.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız