Kategoriler
Emlak Haberleri Teknoloji

Selenium Park Metaverse dünyasında!

Aşçıoğlu, gayrimenkul piyasasında 55. yılını kutlamak için hazırlanmaktadır. Kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi olan Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı. Aynı zamanda bu girişimiyle bir ilke imza attı. Böylece Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da var olacak. Proje, Tarihi Yarımada’ya komşu ve tarihi kara suları manzarasına sahip 18 dönümlük arazide yer almaktadır. Ayrıca 2+1’den 5,5+1’e dek bahçe dubleksine kadar farklı konut tipleri yer almaktadır. 195 bağımsız bölümün yer aldığı projeden daire satın alanlar, böylece Metaverse dünyasına da adım atmaktadır.

Selenium Park Projesinde Tek Tapu, Çift Mülkiyet

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Dijitalleşen dünyada günümüz modasını takip ettiklerini ve özellikle de dijital dünyaya eğilimleri takip ettiklerini söyledi. Bu bağlamda adımlar atmaya devam ettiklerini söyleyen Aşçıoğlu ayrıca şunları da söyledi:

“Pandeminin de etkisiyle dünya, tüm hızıyla dijitalleşiyor. Artık tüketiciler dilediği platformdan alışveriş yapabilmektedir. Ayrıca gayrimenkul ürünlerine bakıyor, işini takip ediyor, eğlencesini dahi çevrimiçi gerçekleştirebiliyor. Metaverse ile birlikte ise, dijitalleşmenin ötesine geçiliyor ve dijital bir evrim yaşanıyor.  Dijital dünyanın sunduğu en büyük yeniliklerden biri olan ve hızla geleceğin dünyası olma yolunda ilerleyen Metaverse’de Aşçıoğlu olarak biz de yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Projemizi, Metaverse’e taşıyarak aynı zamanda Türkiye gayrimenkul sektöründe bir de ilke imza atmış oluyoruz. İlerleyen dönemlerde bu yeni sanal dünyada farklı iş modelleriyle neler yapabileceğimiz ile ilgili olarak çalışıyoruz. Bugün için projenin %55’inin satışını gerçekleştirdik. Tamamlanıp sahiplerine teslim edildiğinde, yeni ev alan ev sahiplerinin Metaverse’de aynı arsa üzerinde yeri olacak. Yani ev sahiplerine tek tapu ile çift mülkiyet hakkına sahip olma imkanı vermiş olacağız. 55. yılımızı kutlarken her geçen gün kendimizi yenilemeye ve trendleri takip ederek inovasyonlar yapmaya devam ediyoruz. Günümüz teknolojisini tüm kuşaklar için takip ediyor, dijital evrime göre pozisyon alıyor ve bunu yaparken daire sahiplerimizi de düşünüyoruz.”

Eşsiz Lokasyon ve Geniş Sosyal Olanaklar

Selenium Park, Marmaray Kazlıçeşme istasyonuna yürüme mesafesindedir. Proje aynı zamanda Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığıyla eşsiz bir konumda yükselmektedir. Selenium Park projesine, yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite de bulunmaktadır. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım imkânı sunan Kabataş-Bağcılar Tramvayı ve projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı da projeye değer katmaktadır.

Araç ulaşımında tamamen kapalı peyzaj mimarisiyle tasarlanan Selenium Park projesinde birçok olanağa yer verilmektedir. Kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal olanaklar bulunmaktadır.

Diğer teknoloji haberleri için tıklayınız…