Kategoriler
Proje Haberleri

Selinay Three Towers Erzincan’da satışa çıktı

Selinay Three Towers projesi, Eday İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilmiştir. Konutlar, Erzincan’ın merkezinde bulunmaktadır. 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçeneklerine sahip olan bu proje, konumu ve teknik özellikleri sayesinde yatırıma oldukça uygundur. Site alanı içerisinde güvenlik hizmeti ve kapalı otopark imkanı mevcut olmaktadır. Ayrıca dairelerin inşasında kullanılan tüm malzemeler 1. sınıf kalitededir. Doğalgaz altyapısı da bulunan konutlar, takasa ve krediye uygundur.

Erzincan satılık daire ilanları arasındaki bu konutlar, merkezi bir bölgede yer aldıklarından dolayı önemli avantajlara sahiptir. Proje alanı çok sayıda otobüs durağının, market şubesinin, eczanenin, sağlık merkezinin ve okulun yakınındadır. Bununla birlikte pek çok park ve cami de proje alanına yakın olmaktadır. Projenin yer aldığı mahalle ise İzzetpaşa Mahallesi’dir. Oldukça işlek bir durumdaki Fevzi Paşa Caddesi üzerinde yükselen bu konutlar, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi’nin yakınındadır. Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Erzincan İmam Hatip Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu da aynı bölgededir. Dolayısıyla Selinay Three Towers konutları önemli yerlere yakın mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Erzincan – Merkez satılık daire fiyatları ile kıyaslandığında, bu konutların fiyatı ortalama bir seviyededir. Şu an satış durumunda olan daireler, genel olarak şu fiyatlara sahiptir:

  • 2 + 1 Odalı daireler (Net 115 metrekare): 400.000 TL
  • 3 + 1 Odalı daireler (Net 160 metrekare): 500.000 TL

Selinay Three Towers projesi hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmak gerekir?

Selinay Three Towers konutlarının satış fiyatları ya da özellikleri hakkında bilgi almak için şu numaraya ulaşılmalıdır:

  • 0 530 396 71 29

Buna benzer proje haberlerine ulaşmak için lütfen bu linke tıklayınız…