Kategoriler
Proje Haberleri

Semiramis Babil Bodrum sizleri lüks konforuyla buluşturmaya geliyor

566 metrekare arazi üzerinde yer alan 20 bloktan oluşan projede avantajlı fırsatlar ile daireler sahiplerini bekliyor. Toplam 68 adet çatı ve bahçe katı daireler ile 3 adet özel havuzlu villadan oluşan lüks projede sosyal olanaklar da gelişmişlik bakımından dikkat çekiyor.  Özenle tasarlanmış estetik mimarisi ile Semiramis Babil ön plana çıkıyor. Bodrum’un Güllük mevkiinde yer alan projede siteye ait özel bir iskele de mevcut. Projede ödeme seçenekleri neler? Ayrıca projede daire tipleri nasıl?  Projenin sosyal olanakları çeşitli mi? Bununla birlikte projenin konumu merkezi mi?

Semiramis Babil daire seçenekleri

Projede 34 adet çatı katı 2+1 dublex ve 34 adet de bahçe katı 2+1 dublex daire seçeneği mevcut. Ayrıca proje kapsamında kendine ait özel havuzu olan üç tane villa da var. Proje kapsamında bahçe katı dublex daireler özel peyzajı ile huzurlu bir bahçe yaşamı vaat ediyor. Çatı katı dublex daireler ise muhteşem bir deniz manzarasına sahip. Mayıs 2020 tarihinde tamamlanan projede bahçe katı dublex daireler toplam 85 metrekareden oluşuyor. Ayrıca çatı katı dublex dairelerde de ise bu rakam 87 metrekare. Bununla birlikte lüks özel havuzlu villalar ise brüt 215 metrekarelik 5+1 türden.

Semiramis Babil sosyal olanakları

Projede 1 adet ortak havuz, 1 çocuk havuzu, spor salonu ve siteye ait özel iskele mevcut. Ulaşım noktalarına yakın konumdaki proje size konforlu bir yaşam sunuyor. Doğa ile iç içe, plaj hemen yanı başınızda bir hayat isteyenlerin projeyi mutlaka incelemesi gerekiyor. Ayrıca site içerisinde yer alan projede açık otopark ve engelliye uygun olanaklar da mevcut. Göz alıcı tasarımı ve merkezi konumu itibariyle proje doğayla iç içe sakin bir yaşam sunuyor. Gürültüden uzak ancak sosyal olanaklar bakımından da zengin bir konumdaki proje yatırım amacıyla da tercih sebebi.

Projenin Ödeme Seçenekleri 

Proje kapsamında 2+1 daireler 595 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Bununla birlikte projenin internet sayfasında tanıtım kitapçığına ulaşmanız mümkün. Atılım İnşaat farkıyla satışa çıkan daireler sahiplerini bekliyor. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0252 358 55 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…