Kategoriler
Dekorasyon

SEREL Free Standing Lavabo ile montajda duvara ihtiyaç yok!

SEREL, dünden bugüne üretim ve tüketimde yapı malzemelerini tüketici dostluğu kapsamında geliştiriyor. Sizleri duvarsız bir kullanım alanı sağlayan SEREL Free Standing Lavabo ile tanıştırmak isteriz. Kullanıcılarına modern dünyanın kapılarını sonsuza dek açan yapı markası, eskimeyen yüzüyle kullanıcılarını gelişime davet ediyor. Montajda duvar düzeneği yerine zemini kullanan Free Standing Lavabo, monoblok yapısıyla yerden ve duvardan batarya kullanımına izin vermektedir. Tasarım bakımından son moda olan lavabolar, kıvrımlı formu, ergonomik oranları ve kir tutmayan yüzeyi sayesinde banyolara “Hygeine Plus” teknolojisini getirdi.

SEREL Free Standing Lavabo tasarım ödüllerine doymuyor

Marka değeriyle sektörün önemli isimlerinden birisi olan SEREL, pratiklik, hijyen ve akıllı teknolojiyi bir araya getirdi. Tüketici dostluğu kavramında hareket eden SEREL Free Standing Lavabo, artık montajda bir duvar düzeneğine ihtiyaç duymamaktadır. İsteyenler yer ya da duvar batarlarını kullanıma dahil ederek, yere montaj edilen SEREL Free Standing Lavabo kullanımında bulunabilir. Özellikle ev dönüşümlerini sevenler için geliştirilen lavabo, pis su çıkışı yerden olacak şekilde zemine montajlanıyor. Tasarımda Design Turkey Good Desing, German Innovation ve Golden A’Design ödüllerine sahip olan SEREL Standing Lavabo ile marka deneyiminizi güçlendirin.

Akıcı hazne formu sayesinde kolay temizlik

Armatür kullanımında tercihlere göre duvardan ve yerden kullanım imkânının tanındığı yeni nesil lavabolarda beklentiler karşılanıyor. Bireylerin temizlikte detaylar arasında boğulmaması adına geliştirilen uzak yalın hatları ve akıcı hazne formu, temizlikte kolaylık sağlamaktadır. Free Standing Lavabo, yapısı bakımından monoblok olmakla birlikte Hygiene Plus teknolojisini kullanıyor. Markanın geliştirdiği bu teknolojide, yüzeyler kir tutmamakla beraber, bakteri oluşumu engellenir. Hijyende maksimuma yükselen güvenlik, kimyasallardan oluşan temizlik malzemelerinin kullanımını minimuma indiriyor. Tüketici dostluğu kadar çevreye saygı duyan marka, Free Standing Lavabo ile su kaynaklarını korumaktadır.

Müşteri memnuniyeti bir mottodur

Tasarımlarıyla sektörü dinç tutmaya devam eden marka, müşteri memnuniyetini bir motto olarak benimsedi. Kalite ve çevre yönetimini sıkılaştıran firmadan, İSG Yönetim sistemi belgeleri ve CE etiketli yeni nesil lavabolar, standartları bakımından hem Türk hem de Avrupa’ya uyum sağlıyor. Yapım aşamasında herhangi bir zararlı bileşeni içermediği konusunda kullanıcılarını temin eden marka, yeniden ezber bozmak için hazır.